Yeni Doğan Bebeğe Yaptıklarıyla Kan Donduran Hemşireler

Samsun'da özel bir hastanede kaydedilen görüntülerde, stajyer hemşireler yeni doğmuş bir bebeğe oyuncak muamelesi yapıyor. Bebeğin ağlamasını susturmak için ağzını sıkan ve sonra da ağzını kapatan hemşirenin o görüntülerine Sağlık Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
11.01.2018

Okula gönderirsin hocası taciz eder, kuran kursuna gönderirsin dincisi siker, sokağa salarsın, ya kaçırırlar yada taciz/tecavüz ederler, kreşe bırakırsın dayak yer, üstüne bişey dökülür, unutulur, boğulur, sevise bindirirsin havasızlıktan ölür, hastaneye götürürsün ağzını yüzünü çekiştirirler, biz yine iyiymişiz, ülkenin amına koydular.

11.01.2018

17 yaşındaki stajyere yeni dogan emanet eden kıdemli hemsierler de soruşturma kapsamına alınmalı. Bunların basında kimse yok mu?

11.01.2018

Yemin ederim korkuyorum artık çocuklar kimlere emanet. Özel bi hastanenin yeni doğan yoğun bakımında çalışmaya çalıştım (1 gün dayanabildim) hasta doğan bebekleri getiriyolar ve onlarla ilgilenenlerin en büyüğü 20 yaşında gerisi 17 20 yaş arası. Sadece bi doktor var gelirse geliyo gerisi kendi eğlencesinde. Kimse incelemiyo bakmıyo bunlara bu gerizekalılarda 'eğlence' adı altında milletin çocuğuna işkence ediyo. Bu salaklar görevden alınmazsa ben sizin yapacağınız işin.

TÜM YORUMLARI OKU (41)