Yeni Dizi Seni Çok Bekledim Kadir Özcan Deniz Kimdir?

Star Tv'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 1. bölümüyle ekranlara gelecek Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. O isimlerden biri de başrolde Kadir karakterini canlandıran sevilen oyuncu Özcan Deniz. Peki Özcan Deniz kimdir?  Seni Çok Bekledim dizisi konusu nedir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Seni Çok Bekledim Konusu ve Çekildiği Yer

Dizinin Konusu

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler. 

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı diziKatar ile Türkiye arasında geçen bir aşk hikayesini konu ediniyor. 

Hikaye, hayatını ailesinden ayrı kuran iş insanı Kadir (Özcan Deniz) ile babasız büyüyen fotoğrafçı Ayliz'in (İrem Helvacıoğlu ) annesiyle ilişkisine de yer veriyor.

Dizinin Çekildiği Yerler:

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk çekimleri Erzincan’da gerçekleştirildi. Daha sonra ise çekimlere İstanbul’da devam edildi. Ayrıca dizinin ilk bölümünün bazı sahneleri Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi.

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ’da doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. 1977 yılında ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti. Erken yaşta okumayı bıraktı ve müzikle uğraşmaya karar verdi. 13 yaşındayken İzmir’de şarkı söylemeye başladı ve 16 yaşında Antalya'da şarkı söyleyerek tüm ailesini geçindirecek parayı kazanmaya başladı. 

17 yaşında İstanbul’a geldi ve burada bir süre pavyonlarda çıktıktan sonra 18 yaşında Almanya München’e gitti. Yaşar Yağmur’la tanıştı ve böylece “Yine Ağlattın Beni” adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Aşkım Dağlarda Gezer dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Özcan Deniz, 2002 yılında hem müzik hem dizi alanında büyük bir başarı yakaladı. Asmalı Konak dizisinde Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa karakterini canlandırdı ve bu dizi Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizisi oldu.

Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer almıştır. Yönetmenlik yapan Özcan Deniz yazıp yönettiği Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli, Ya Sonra filmlerini beyaz perdeye taşımıştır.

Yakın geçmişte İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat veren Özcan Deniz, şimdiler de Star Tv'de yayınlanacak Seni Çok Bekledim'de rol almaktadır. 

Özcan Deniz, Feyza Altan ile evlidir ve Kuzey adında bir oğlu vardır. Ayrıca sanatçı 1.80 boyunda, 80 kilo ve Boğa burcudur.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!