Yeni Dizi "Güzel Aşklar Diyarı"nda 8 Yaşında Katledilen Narin'e Gönderme Yapıldı!

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı'nın tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda geçtiğimiz günlerde öldürülen 8 yaşındaki minik Narin'e gönderme yapıldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği ve adından sıkça bahsettiren "Güzel Aşklar Diyarı" adlı dizi, çok sayıda tanınmış ismi bir araya getiriyor.

Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi, tanıtımıyla büyük ilgi topladı.

Tanıtımda Özgü Kaya'nın canlandırdığı 'Deniz' karakterinin kanlar içindeki gelinliğiyle duş aldığı ve ablası Ünzile'nin (Melis Birkan) bu gelinliği gözyaşları içinde çözdüğü sahne, Kıraç'ın seslendirdiği “Zeynebim” türküsü eşliğinde ekrana geldi.

Bu sahnede geçen 'Söğüdün yaprağı narindir, narin…’ mısrası, izleyicileri derinden etkiledi.

"Güzel Aşklar Diyarı", özgürlüğüne düşkün bir kadın ve aile bağlarına sıkı sıkıya bağlı bir erkeğin karmaşık ve imkansız aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin geri sayımı başladı ve Kapadokya'nın benzersiz doğasında çekilen son tanıtım, herkesi duygusal bir yolculuğa çıkardı.

👇🏻

İlginizi çekebilir:

Haber Global Spikeri İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Haberine İsyan Etti!
Şüpheler İtirafçı Nevzat'a Döndü: Narin'in Köyündeki Aile Yakınları Konuştu!
"Sınırı Aştınız!": Narin Cinayeti ile Gündeme Gelen Didem Arslan Ateş Püskürdü!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
15.09.2024

Tasarruf ‘Taşımalı Eğitime’ Ket Vurdu: Erken Yaşta Evlilik ve Çocuk İşçiliğin Önü Açıldı! Taşımalı Eğitim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle birlikte taşımalı eğitimin kapsamı 50 kilometreden 30 kilometreye düşürüldü. Ayrıca öğrenci sayısının 10'dan az olduğu köyler "taşımalı eğitim" kapsamından çıkarıldı. Eğitimciler, kırsal bölgelerde ailelerin bu sebeple çocuklarını okula göndermek istemeyeceğini ve bu durumun çocuk işçilik ile erken yaşta evliliğe yola açabileceğini belirterek uyarıda bulundu.

15.09.2024

Bizler Narin ile Gelinlik konusunu ayrıştırmak isterken bu olmamış açıkçası.. Ayrıca kız 8 yaşında idi !!! Narin için evlilik çağında bi kızmış gibi göndermelerden uzak durulacağı yerde normalleştiriyorsunuz !! 20- 30 yaşında üstünde kanlı gelinlik olan bu oyuncu ile Narin arasında bi bağ kuramıyorum, kurmak da istemiyorum. İlla gönderme yapacaksanız okul, forma, oyuncak vs üstünden yapın !! Çocuktu bu kızcağız daha,çocuk !!! Mahsun Kırmızıgül'den de bu kadar zihniyet çıkar iste !! Ne farkı var ailesinden ?!?!?!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ