Yeni Dizi Gizli Saklı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizlilik Fragman ve Son Bölüm Özeti

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Gizli Saklı bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nı yer aldığı heyecanla beklenen dizi daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin 1. bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı ve ilk bölüm yaşananlar.

Yaz sezonuna birbirinden iddialı yapımlarla giren kanallardan biri de FOX TV oldu. FOX TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı bu akşam 1. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. No Dokuz Productions imzalı ve yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un oturduğu dizinin ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı ve ilk bölüm özeti.

Gizli Saklı 2. Bölüm 1. Fragmanı

Gizli Saklı İlk Bölüm Özeti

Polis Akademisini birinci olarak bitiren Naz, annesi dayısı ve mahalleliyle beraber bir yemek organize eder. Naz'ın yemek sırasında karşı kaldırımda dikkatini çeken bir olay olunca şüphelendiği kişinin peşine düşer. Naz, takibin ardından şüpheli adamı yakalar fakat yakaladığı kişi organize şubenin popüler sivil polisi olan Komiser Pamir'dir. Yaşanan talihsizliğin ardından kader bu ikiliyi önemli bir operasyon için tekrar bir araya getirir hem de evli çift rolünde.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!