Yeni Bir Savaşın Fitilini mi Ateşledi?: Jahrein'den PintiPanda ve Unlost'a Göndermeli Yorum

Son günlerde açıklamalarıyla ve yaşananlar sebebiyle gündemden düşmeyen ünlü, sevilen yayıncı Ahmet 'Jahrein' Sonuç, BluTV'de yayınlanan Oyun belgeselinde yer alan PintiPanda ve Unlost'a gönderme yaptı!

Jahrein geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar sebebiyle çok konuşulmuştu. 👇

Jahrein’e Yorgun Demokrat Benzetmesi: Yayıncılar Arasında Gerginlik Var! Twitch ve Nimo Yayıncıları Ne Diyor?

Sevilen yayıncı Jahrein şimdi de PintiPanda ve Unlost'a göndermede bulundu!

BluTV üzerinden yayınlanan 'Oyun' isimli belgeselde PintiPanda ve Unlost'un bulunmasıyla ilgili bir yorumda bulunan Jahrein yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş gibi görünüyor.

Belgeselin detaylarıyla ilgili. 👇

Yerli Platformdan Heyecanlandıran Belgesel: BluTV "Oyun" İsimli Belgeselini Duyurdu!

İşte o açıklama. 👇

Jahrein belgesel ile alakalı olarak iki sevilen yayıncıya imalı bir yorumda bulundu.

"Erzurum oyununu yana döne savunan adam oyun gurmesidir".

Jahrein ile PintiPanda arasında 2021 yılında çıkan Erzurum isimli oyun özelinde tartışma çıkmıştı, PintiPanda yerli oyuna yapılan eleştirileri sert bulmuş, Jahrein ise yayınında oyunu oynayıp, oyun hakkında eleştirilerde bulunmuştu.

"Çakma dünya birincisi".

Jahrein ayrıca belgeselde yer alan bir diğer isim olan Cantuğ 'Unlost' Özsoy'a da 'çakma dünya birincisi' diyerek yüklendi. Jahrein'e bu sözlerinin hedefindeki ikiliden yanıt gelecek mi hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

Gümüş Kılıçları Kuşandık Bile: Yeni The Witcher Oyunu Duyurusunun Ardından Coşan Oyuncuların Tepkileri
Türkiye'nin En Büyük Oyun Fuarlarından GameX İki Yıllık Aranın Ardından Geri Dönüyor
Yeni The Witcher Oyunu Geliyor: Peki Yeni Oyunda Bizi Neler Bekliyor?

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
23.03.2022

Kendisini bir zamanlar takip etmiş ve bir çok düşüncelerine katılmış biri olarak, artık davranışlarının ne kadar itici ve kinci bir hale büründüğünü şaşırarak takip ediyorum. Özellikle şu hale bak, Erzurum saçmalığı oldu olalı 1 sene geçti. Koskoca 1 sene yahu. Adam hala bunu unutamamış, hala bu olayın dramasının peşinde. Yani yeter artık. Bazen yeri geliyor siyasetçilere bulaşıyor, bazen en ufak gereksiz olaylarda yaygara çıkartıyor. Üstünde sanki emekli Albay gerginliği var, sokağa düşen dalın üstüne birisi basıp kırsa "Erzurumu savunan tayfanın elemanısın sen" diyecek kafaya geldi artık. Artık sözde atılacağı siyaset için olabildiğince kendini pazarlamaya mı çalışıyor yoksa gerçekten bu kinci lafları düşünerek, tasarlayarak mı yapıyor? Umarım kendisine uzak bir köşeden objektif olarak bakıp kendisini yargılayabilir. Çünkü kendini üstün görme durumu bir hayli kendini aşmış durumda. Ne diyelim, hayırlısı olsun.

23.03.2022

Ay ne seviyesiz birisin sen ya, olayin ustunden 1 sene gecmis neden bu konuyu acarsin ki? Umarim cevap vermezler de kalitelerini senin seviyene dusurmezler

23.03.2022

cidden hiç savunmak istemesem de panda konusında sallamakta haklı çünkü adam twitterda tüm mevzular bitmişken bile durduk yere aniden jahreine sallayan floodlar yazmaya başlıyor. Ama bence de unlosta sallamanın boku çıktı artık adam kendi halinde takılıyor olur olmadık şekilde sallaması artık baydı.

23.03.2022

Oyun oynayarak para kazanan bir adamın her konu hakkında fikri olması...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ