Yeni Bir Görev mi? Egemen Bağış 'Prag Büyükelçisi Oluyor' İddiası

CHP Artvin milletvekili Bayraktutan atama kararını sosyal medya hesabından duyurdu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Merve Kavakçı da 2017 yılında Kuala Lumpur Büyükelçiliği'ne getirilmişti

Fazilet Partisi'nden milletvekili seçilen ve yemin törenine türbanla katılıp vatandaşlıktan çıkarılan Merve Kavakçı, Malezya'da Büyükelçi olmuştu. AKP Eskişehir eski milletvekili Murat Mercan ise halen Tokyo'da büyükelçilik yapıyor. AKP Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkadir Emin Önen Çin Halk Cumhuriyeti'ne Pekin Büyükelçisi olarak atandı. AKP Bursa eski Milletvekili Tülin Erkal Kara 2016'da Makedonya, AKP İzmir eski Milletvekili Zekeriya Akçam ise 2012'de Cakarta Büyükelçisi olmuştu.

Ancak Egemen Bağış'ın yeni görevlendirmesiyle ilgili henüz yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
20.08.2019

Ya ne yapsalardı? ABD`de community college (2 yıılık okul) mezunu, her cuma bir ayet sallayan bu kadar değerli bir ismin engin bilgi ve tecrübesinden dış politika da yararlanmasalar mıydı?

20.08.2019

'Bir ayet sallayan' İroninin dibine vurmuş arkadaş ;D harbi güldürdü :)))))

20.08.2019

Rusvetci, hirsiz, arsiz, sahtekar ve tam bir yavsak. Tek istegim bunlarin olmeden once mutlaka yargilanmalidir. Bu orospucocuguna asagida saksak tutan gibiler yeryuzunden silinmedigi surece bize rahat yuzu yok. Sulalesini siktigimin oglu multeciye raziymis, gotunu kessinler, karina kizina sarksinlar da gor o zaman arap seviciligin nereye kadarmis.

20.08.2019

Yalanciyi ulu orta meydanlarda tek tek siksinler. Hirsizliginizi gizlemek icin sorusturma onergesini mecliste milletle dalga gecercesine reddettiniz. Hepsinin goruntuleri, kanitlari, rezanin itiraflari mevcut. Utanmaz namussuzlar. Isinize gelmeyen herkes terorist ya/da fetocu zaten, halbuki en buyukleri partinizde ciritler atarken.

20.08.2019

Bakara suresiyle bu kadar alakalı bir şahsın diyanet değil de dış politika da değerlendirilmesi şaşırttı. Sırada Prag var demek ki, pardon 'Prag Mrag'...

TÜM YORUMLARI OKU (19)