Yeni Bakan Yardımcısının Fethullah Gülen ile Fotoğrafı Çıktı

Tarım ve Orman Bakanı yardımcılığına yeni atanan Ebubekir Gizligider’in Fethullah Gülen ile birlikte fotoğrafı ortaya çıktı.

Resmi Gazete'de yayımlanan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 4 bakan yardımcısı görevden alınarak yerine yenileri atandı. Kararla, bakan yardımcılıkları görevine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider getirildi.

Tarım Bakanlığı'nda Neler Oluyor? 4 Bakan Yardımcısı Görevden Alındı

Aynı zamanda AKP'den 24. dönem milletvekili olan yeni Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubeklir Gizligider'in, FETÖ lideri Fethullah Gülen ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Gülen ile görüşmüş

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, Gizligider’in Fethullah Gülen ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İYİ Partili Ergün, “Yeni Tarım Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider. Hiç de gizli gitmemiş, oldukça aleni gitmiş” dedi.

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
08.04.2022

Binlerce polis, asker, öğretmen fetöden ihraç edildi birçoğuna sadece fetöcüsün denilip bildiğiniz siktiri çekildi. Akıllı telefon bile kullanmayan kişiler bylock'tan ihraç edildi hiçbir şekilde gözlerinin yaşına bakılmadı kanıt bile sunulmadan siktir çekildi. Kaç kişi bu vatan haini damgasını haklı olarak kendine yakıştıramadı ve intihar etti. Bir tarafta bunlar yaşanmışken, yaşanıyorken diğer tarafta fethullah gülen ile boy boy fotoğrafları olanlar bakan oluyor bakan yardımcısı oluyor.

Dublördür o bizim bakanlarımız fethullahı tanımaz

08.04.2022

AKP dışında bu adamla fotoğrafı olan herkes Fetöcu.

08.04.2022

Fotoğrafın olmasına gerek yok, eğer akape muhalifiysen boy boy fotoğrafları olandan daha fetöcüsün :)

08.04.2022

e yani şaşılacak birşey yok ki, hepsinin F.G. ile fotoğrafı var, ama gel gör ki hiç birine bir b*k olmuyor😏

TÜM YORUMLARI OKU (44)