Yeni Atanan TRT Radyo Dairesi Başkanının Skandal Paylaşımları Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde TRT Radyo Dairesi Başkanlığı'na atanan Hamit Yaz'ın 2014 yılında yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Bir teröristi ve yıkılan Atatürk heykelini paylaşan Yaz'ın kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nda (TRT) üst yönetimde gerçekleşen görev değişikliğinin ardından yerel bölgelerde de değişim süreci devam ediyor.

Uzun bir süredir TRT Diyarbakır Müdürlüğü görevini yürüten Hamit Yaz, TRT Radyo Dairesi Başkanlığı'na getirildi.

Yaz’ın yerine ise daha önce Anadolu Ajansı'nda çalışan Erdem Gültekin atandı.

Dikkat çeken bu atamanın ardından da sık sık TRT Kurdî ekranlarında gördüğümüz Hamit Yaz'a ait olduğu iddia edilen 2014 yılında yapılan skandal paylaşımlar ortaya çıktı.

Suriye iç savaşının başladığı dönemlerde yapılan bu paylaşımda elinde silah ve Kur'an olan bir teröristin fotoğrafına "Bu görüntüye ancak zafer yakışır" notunu eklediği görüldü.

Yaz, diğer paylaşımında da yıkılan ve ayaklar altına alınan Atatürk heykeli için "Kutsalınız heykel olursa, bir gün mutlaka devrilir." ifadelerini kullandı.

Hamit Yaz, TRT Diyarbakır Haber Müdürü göreviyle ekranlarda zaman zaman görünürken TRT Diyarbakır Müdürü ve şimdi de TRT Radyo Dairesi Başkanı oldu.

Haydi yorumlara!

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Nasıl Yayıldı?Cübbeli Ahmet'in 'İç Savaş Çıkaracaklar' Dediği Selefilik ve Vehhabilik Hakkında Önemli Bilgiler

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
21.07.2022

Meclise HDP kimin zamanında girdi ? siyasi olarak bu teröristleri kim tanıdı? AKP. şimdi de çeşitli görevlere böyle yerlestiriyorlar. sonra da derler eyyy Kilicdaroglu. hadi canim hadi.

21.07.2022

Yalnız konu PKK'lı teröristler değil. Ayrıca, HDP dün kurulmadı. Meclise ilk girişleri 1991 yılıdır. Dönemin sosyal demokrat partisi SHP ile ittifak ile girmişler ve olaylı yemin töreninden sonra da dokunulmazlıkları kaldırılmıştı. SHP, CHP'nin darbe sonrası kapatılması üzerine kurulmuştu ve sonra tekrar birleştiler. Sosyal demokratlar soktu yani ilk kez. Bak ben AKP'yi savunmam ama bu Kürt milliyetçilerini siyasetin içine sokan ve büyüten AKP değil, CHP'dir. AKP'nin Kürt politikası ile güçlendirdiği HDP değil PKK'dır.

21.07.2022

akp nin koltuk değneği hdp tayfasından, pekukulu teröristi paylaşmış, onu övmüş Atatürk'ü kötülemiş. kafaya bak, pırıl pırıl.

21.07.2022

Ya kimse okuduğunu anlamıyor ya da fotoğraf değişmiş. PKK'lı değil o IŞİD köpeği.

21.07.2022

Siz hepiniz biz tek gelinde Atatürk sevgisini kalbimizden sökün siz birer çöp olarak geberip gidersiniz Atatürk payidar kalacak kalbimizde

TÜM YORUMLARI OKU (38)