Yeni Assassin’s Creed Oyununu Bekleyenlere Kötü Haber

Her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyununu piyasaya süren Ubisoft’un 2016’da seriyi nasıl devam ettireceği merak konusuydu. Ancak firmadan gelen açıklamayla bu yıl herhangi bir ana oyun geliştirilmeyeceği kesinleşmiş oldu.

Çeyrek raporlarının paylaşıldığı duyuruda Assassin’s Creed hakkında konuşan Ubisoft’un tepe ismi Yves Guillemot, yeni Assassins Creed’in gelmeyeceğini resmen açıkladı.

Teknolojinin yeni nimetlerinden faydalanmak amacıyla biraz daha beklemeye karar verdiklerini belirten Guillemot, bu aradan sonra seriyi iyi noktalara taşıyacak yeni bir oyunla karşımıza çıkacaklarını ifade etti.

LOG

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR

Geliştirmesinler zaten. 3. oyundan sonra seri boka sardı. Her oyun kabak tadı veriyor. Ana hikayenin geliştiği de yok ki. Para basmak için ana hikayeyi durdurdular. Her oyun aynı muhabbet. Biraz yenilik katmadıkları sürece o grafikler de kurtarmaz bu firmayı. Öyle güzel grafikler her oyunda var. Önemli olan oyunun hikayesi.

hacı gerekirse 2-3 sene de bekleriz yeter ki son oyunlardaki gibi tek düze görevler 0-13 yaş zeka seviyesinde senaryo yapmasınlar..

12.02.2016

ac 3 e kadar sıkı bir ac fanı olarak mutlu oldum. gerek sürekli karakter değişmesi gerek her sene oyun çıkarması kalitesini gerçekten düşürdü. sırf daha çok para kazanmak için her sene oyun çıkardılar üstelik senede 1 oyun çıkarken artık 1-2 oyun çıkarmaya başladılar. umarım bu politikadan vazgeçerler

TÜM YORUMLARI OKU (14)