Yeni Apple Store Hakkında Bilmedikleriniz

Apple Avrupa Kıdemli Mağazalar Direktörü Wendy Beckman, yaptığı sunumda Türkiye'deki ikinci mağaza olan Apple Store Akasya Acıbadem'i böyle tanıttı.

Apple'ın Türkiye'deki ikinci resmi mağazası olan Apple Store Akasya Acıbadem , şirketin dünya genelinde 444. mağazası olarak Cumartesi günü saat 10:00'da ziyarete (ve tabii alışverişe) açılacak.

Açılış öncesi bir toplantı düzenleyen Apple Avrupa Kıdemli Mağazalar Direktörü Wendy Beckman , sunumunda yeni mağazayla ilgili bilinmeyenlerin üzerinden geçti.

Buna göre Apple Store Akasya'da dalgıç, karikatürist ve fotoğrafçı gibi farklı eğitimleri bulunan 80 kişi çalışıyor. Farklı uyruklardan olan bu ekiple İspanyolca , Almanca ve Bulgarca ’nın da bulunduğu 10 farklı dilde hizmet veriliyor.

Mağazayı ziyaret eden tüketiciler, internete bağlanabilen 125 adet iPad, iPhone, Mac ve iPod ürünününü birinci elden tecrübe edebiliyor. Mağazada Apple ürün ailesinin yanı sıra geniş bir aksesuar yelpazesi de ziyaretçileri bekliyor.

Ücretsiz kablosuz internet hizmetinin sunulduğu Apple Store'dan bir Mac, iPhone, iPad ya da iPod satın alan müşteriler, mağazadan çıkmadan önce aldıkları ürünün hazır ve çalışabilir hale gelmesi için ücretsiz kurulum hizmeti talep edebiliyor.

Apple ürünleri hakkında randevuyla katılabileceğiniz ücretsiz günlük bilgilendirici atölyeler düzenlenirken, ' One to One ' kişisel eğitimler yılda 199 TL 'den fiyatlandırılıyor.

Çocuklar da unutulmamış

Apple Store'da çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için imkan sağlıyor. Okul gezisi ile çocuklar farklı projeler yaratıp, bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Yaz dönemindeki Apple Kampı ile 8-12 yaş arasındaki çocukların hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacakları 3 günlük atölyeler sunuluyor. Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler. Ve her atölye, Apple Yaz Kampı Gösterimi ile biterek çocukların tamamlanmış projelerini öğrenciler ve öğretmenleri ile paylaşmalarını sağlayacak.

ShiftDelete.Net

Popüler İçerikler

Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay