Yeni Akit, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'u Skandal İfadelerle Hedef Aldı!

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un şampiyonluk sonrasında yaptığı paylaşımı haber yapan Yeni Akit, Karakurt hakkında skandal ifadelere imza attı. Yeni Akit, Karakurt için 'Milli utancımız' dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızı Ebrar Karakurt, FIVB Milletler Ligi'ndeki mücadelesiyle gönüllerde taht kurdu.

Voleybol maçlarında gözlerimizi ondan alamadık. Turnuva boyunca da isminden sık sık söz ettirdi. Sonunda da bu mücadelede kazanan Filenin Sultanları oldu ve kupayı evimize götürdük.

Her ne kadar başarılı bir milli voleybolcumuz olsa da bazı kesimler tarafından hedef gösteriliyor.

Son olarak Yeni Akit, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Milletler Ligi şampiyonluğu sonrasında Ebrar Karakurt'un yaptığı paylaşımı haber yaparak 'Milli utancımız' ifadesini kullandı.

Ebrar Karakurt'un yaptığı "Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya." paylaşımını "Türk toplumunun değerlerine aykırı yaşam tarzı sebebiyle milli takımın utanç veren isimlerinden Ebrar Karakurt'tan şampiyonluk mesajı geldi." sözleriyle haber yaptı.

Skandal 'Milli utancımız' ifadesi de büyük tepki çekti.

Son olarak söyleyelim: Ebrar Karakurt, bu ülkenin 'Milli Gururu'dur!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ebrar Karakurt'un Şampiyonluk Sonrası Yaptığı Göndermeli Paylaşımı Gündem Oldu!
Şampiyonluğu Naim Şarkısıyla Kutlayan Filenin Sultanları'na Eypio'dan Duygulandıran Mesaj
Eda Erdem Şoke Oldu! Şampiyon Olan Filenin Sultanları'na Kupanın Verildiği Anlar Tepkiyle Karşılandı!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
18.07.2023

Hmm, demek ki aynen devam Ebrar. Helal olsun...

18.07.2023

Bu kucak köpekleri ancak havlar durur.Bu ülkenin 30 yıllık utancı sizsiniz elli kere dava edilen üç kere mahkemeyi kaybedip isim değiştiren fitne fesattan beslenen ezikler zavallılar sizi

18.07.2023

Yayım yaptığı ülkenin değerlerinden, ilke ve inkılaplarından bihaber olan ak-it gazete vasfı taşımıyor zaten. Atamın en önem verdiği şeylerden birisiydi kız çocuklarının, kadınların her alanda başarılı olması. Ebrar da hatta tüm takım da bunu gerçekleştirmişken laiklikten, kadının başarısından, farklılıkların güzelliğinden korkan kişilerin böyle saldırganca davranması cehaletlerinin en büyük işareti. Anlayacakları dilden konuşayım; Pir Sultan Abdal'ın bir sözü var; herkes kendi od'unu cehennemine taşır. Bu kadar Kuran, kitap, Allah diyip; Allah'ın işine böyle karışırsanız kendinize büyük odlar biriktirirsiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (54)