Yeni Açıklama Geldi: Üçler Döner'in Sahibi Mustafa Kemal Atatürk'e Hakaret Etmişti, Tepkilerden Sonra R Yaptı

Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınla gündeme oturmuştu. Atmaca'nın  yayınında Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına yönelik hakaret içeren söylemleri büyük tepki toplamıştı. Bu olayın akabinde halkın yoğun tepkisini çeken Atmaca, mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Olayın ardından Hacı Mustafa Atmaca'dan yeni bir açıklama geldi.

Detaylar içeriğimizde...

Erzurum'daki Üçler Döner isimli restoranının sahibi "Hacı Dönerci" olarak tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hacı Mustafa Atmaca 10 Kasım'da herkesi üzen ve şoka sokan bir eylemde bulundu.

TikTok'ta canlı yayınlar yapan Hacı Dönerci, 10 Kasım günü açtığı canlı yayında Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti kıyası yaparak Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaretlerde bulundu.

"Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" açıklamalarında bulunan Hacı Dönerci, vatandaşlardan büyük tepki topladı.

Detayları burada anlatmıştık:

Üçler Döner'in Sahibinden Mustafa Kemal Atatürk'e Hakaret

Tepkilerin odağı olan Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, yeni bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında yanlış anlaşıldığını savunan Atmaca, takipçilerine bu gerçek dışı provakasyonlara itibar etmemelerini söyledi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Üçler Döner'in Sahibinden Mustafa Kemal Atatürk'e Hakaret
Atatürk’e Hakaret Eden Fenomen Dönerci Tutuklandı
Üçler Döner'in Sahibi, Atatürk'e Hakaret Ettiği Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
12.11.2023

bişey söylemesen bile senin suratından anlaşılıyo zihniyetin.

12.11.2023

Dükkan açıp işletmecilik yapabiliyorsan, ingilize fransıza uşaklık etmiyorsan onların sayesinde. Laik olmayan ülkeler orada halleri de ortada.

12.11.2023

bir insan yaklaşık 10 yaşında filan akıl bali oluyor dimi..belki yanılıyorumdur 12 15 olsun bu piç sorguda olmuş. sakalını siktimini seni affedecek mahkemenin direğini kolonunu temelini sikeyim böle böle ürediniz fareler gibi.

12.11.2023

ha o camide atıp tutan piç de çıkacak ortaya bakalım hem cumhuriyetin nimetiyle yaşayıp hem dil uzatılıyomuş çıkacak ortaya. beyenmiyon mu siktir olup gidecen hem üzümü ye hem olmamış yok. islami playboylar.

TÜM YORUMLARI OKU (48)