Yemekteyiz Programında Sunucu, Sözünü Kesen Yarışmacıyı Kovdu!

Yemekteyiz programında haftanın birincisi Nurcan Torak oldu. Programın sunucusu Onur Büyüktopçu sözünü kesen Murat Özdemir'i programın devam ettiği şeklinde uyardıktan sonra odadan kovdu.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
12.05.2018

Yemekteyiz tarihindeki en nefret edilesi yarışmacılardan biriydi. 3 rakibine 1 puan, birinci olan rakibine de 2 puan vermişti. Yüzsüzce benim sayemde kazandın demesinin nedeni de 1 yerine 2 puan vermiş olması. Ayrıca yarışmadaki herkes onun hal ve tavırlarından rahatsız olunca kendi ailesinin de onu sevmediğinden bahsetti. Tek tahammül edebildiği kişi kızıymış, çünkü kızını tahammül edebileceği bir insan olacak şekilde yetiştirmiş. Bu beyefendinin topluma adapte olabilmesi için ciddi olarak psikolojik yardım alması gerek.

12.05.2018

Valla mizansenmi gerçekmi bilemem ama bildiğim bi şey varsa oda Onur Büyüktopçu'nun bu kadar kalitesiz bi program sunmaması gerektiği. Adam bu tür bi program sunmak için fazla sağlıklı bi psikolojiye sahip. Arada rastlıyorum. Yemeklere yorum yapan insanlara resmen iğrenerek bakıyor, adamcağazın yüzünde sürekli bi 'Allah'ım ben nereye düştüm böyle' ifadesi. O kadar bilgi yarışması var onlara daha çok yakışırdı.

12.05.2018

ne kadar da masum düşünüyorsunuz ah benim canlarım yok yazıkmış Onur beye yok iyi dayanıyormuş. şöyle anlatayım size çok yakın bi ablam yarıştı bu programda. yayın bir süre normal seyrettiği zaman kesip bir atraksiyon istiyorlar programda. bir konu bulup sivrilmesi isteniyor bir kişinin. o yüzden çokta şeyapmayın.

TÜM YORUMLARI OKU (50)