Yemekteyiz'de İlginç Anlar: 'Bana İkinci Şok Geliyor, Okey'

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programında yine ilginç anlar yaşandı. Derya Yavuz'un evine konuk olan Yemekteyiz ekibinde sinirler sürekli olarak gerildi. O sinirlerin gerildiği anlardan birinde ise 'Bana İkinci Şok Geliyor' vakası yaşandı. İşte o anlar...

Ersa hanım ile Derya hanımın karşılıklı olarak tartıştığı o anlar:

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
20.09.2018

Hem gülmek için hem de insanların ne kadar yapmacık sahte oyunbaz olduklarını, alçalabildiklerini görmek için güzel programlar. Yapımcının yönetmenin ayarına kurgusuna gerek kalmadan şov izliyoruz. Komedi programları bu kadar eğlendirmiyor.

20.09.2018

mavili abla hakli, fakat üslubu cok yanlis. Misafirsin sen, elestir tamam ama insan gibi elestir. O tavir ne öyle...lazanya bu arada evet peynirle yapilir olayi zaten odur, icine bolonez sos, besamel sos eklenir. Düz salcali kiyma falan degil, en az 3-4 saat kisik ateste pismesi gerekir bolonez sosun. Öyle dandirik msgli bulyonla degil, gercek et suyu ile yapilmasi makbuldür. Peynir olarak kasar yerine, mozarella kullanilmali. Feslegen de icine koyabilirsiniz. Hazir lazanya hamuru kullanilmamali, kendiniz hamuru yapin bi zamet. Afiyet olsun gerizekalilar. Programa bak insanda istah mi kaldi.

20.09.2018

kitleye göre içerik millet artık pek şaşırmıyorum...

TÜM YORUMLARI OKU (19)