Yemeksepeti'nin Kurucusu Nevzat Aydın ve Cüneyt Özdemir Arasında Twitter'da 'Nankör' Polemiği

Yemeksepeti'nin kurucusu ve eski CEO'su Nevzat Aydın ile gazeteci Cüneyt Özdemir arasında Twitter'da 'nankör' polemiği yaşandı. Aydın'ın geçtiğimiz haftalarda zam talebiyle eylem yapan kuryelere ilişkin paylaştığı 'Bana kalsaydı ilk işim o işi yavaşlatan nankörlerin tamamını göndermek olurdu' açıklamasına Cüneyt Özdemir'den Maldivler göndermeli tepki geldi.

Kasım 2021'de CEO'luk görevini Mert Baki'ye devreden Nevzat Aydın, bir süre önce zam talebiyle eylem yapan kuryelere ilişkin sessizliğini bozdu. "Benim hakkımda ne yazık ki gereksizce biraz fazla atıp tutuluyor" diyen Aydın, şöyle konuştu:

"Bu bu konudaki son tweetimdi. İsteyen istediğine inanır" dedi ve açıklamasını sonlandırdı.

Nevzat Aydın'ın kullandığı "nankörler" ifadesi tepki çekti.

Hatta Twitter'da #NankörSensinNevzatAydın etiketi TT oldu.

Tepki gösterenlerden birisi de gazeteci Cüneyt Özdemir oldu.

Aydın'ın Maldivler'de evlenmesine gönderme yapan Özdemir "Ah benim kurye kardeşim sen misin hakkını savunan?" dedi ve aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Nevzat Aydın'ın Özdemir'e yanıtı gecikmedi. İkili arasındaki diyalog şöyle gelişti:

"Dikkatli konuş"

"Bu kibir nedir?"

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Özgür Demirtaş'ın Twitter'daki Rusya ve Ukrayna Konulu Spaces Etkinliği Dünya Rekoru Kırdı!
Ukrayna'nın Rusya'ya Karşı Kullandığı Türkiye Yapımı SİHA Bayraktar TB2 Hangi Özelliklere Sahip?
NATO'nun 'Tarihimizde İlk Kez Aktif Ediyoruz' Dediği Mukabele Kuvveti Nedir?

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
01.03.2022

Konuştuğu dili anlamayan toplumumuz muhteşem tepkiler vermiş yine :) Biri CEO biri gazetici her anlamda konuşmayı ve anlamayı bilmeden nasıl bu seviyeye gelmişler insanı derin derin düşündürüyor.

01.03.2022

Yurt disinda yasayan biri olarak Benim uzun zamandir anlayamadigim bir konu var, Lutfen biri beni aydinlatsin. Turkiyede herkes fiyatlardan zamlardan sikayetci, gecim sorunlarindan sikayetci neden kimse gidip kendi yemegini almiyor, hic dusunmuyorlarmi biri yemegi veya alisverisini senin ayagina getiriyorsa babanin hayrina degil her zaman daha pahaliya getiriyordur. Anlamadigim konu milletin ayrani yok icmeye Gulfstream 650 ile gidiyor sicmaya.. Biz yurtdisinda daha ucuz olsun diye her seferinde gotumuzu kaldirip drive truelara gidip 40 dk kuyruk bekliyoruz 3-5 kurus ucuza alalim diye. Ulan bu kadar luksune duskun bir yer bir tek sanirim dubai vardir dunyada

01.03.2022

Umarim disaridan tablo nasil gozukuyor anlatabiliyorum, Herkes zamlardan, gecim sorunlarindan sikayetci ama yemek ayaga geliyor, Avurpada olmayan mercedes, bmw sehir trafiginde. Bistro restauranlar full dolu oturacak yer yok, ya elbette halkim en iyisini hakediyor orasi suphesiz ama gurbetciler siz iyi yasiyorsunuz diyince lutfen kizmayin darilmayin bunlar gercekten luks bizim icin evde camasir yikiyor olabilmek bile bir luks unutmayin.

02.03.2022

Asgari ücreti ve ülkedeki işsizlik oranını Nevzat Aydın belirlemiyor. 2 bin TL 'ye Suriyelilerin çalıştırıldığı bir ülkede, asgari ücrete razı milyonlarca insan iş arıyorsa, hiçbir işveren 5.500 TL maaş vermez. Bu işler arz/talep meselesidir. Eğer Nevzat Aydın veya diğer işverenler, asgari ücrete çalışacak eleman bulamazsa, S.S. kanunlarıyla yüksek maaş vermek zorunda kalır. İlla bir suçlu aranıyorsa, suçlu Nevzat Aydın değil, Nevzat Aydın gibi işverenlerin bu imkanlarda eleman bulmasını sağlayan şartları oluşturanlardır. Cüneyt Özdemir 'de günümüz popülist gazeteciliğin gereğini yapıp "işçinin/emekçinin yanındayız" mesajı vermek adına Nevzat Aydın 'a gereksiz sallamış.

TÜM YORUMLARI OKU (38)