Yemeksepeti'nin Birbirinden Sayko Restoran Sahiplerinden Atarlı ve Komik 10 Cevap

Restoranlarına yapılan yorumlara profesyonelce yaklaşmayarak duygusal yorumlar katan restoranları bir araya getirdik. Nocontextyemeksepeti'nden faydalanarak hazırladığımız bu içerik sizleri oldukça güldürecek. İyi eğlenceler :)

1. Yeseydik.

2. Katmeri bırak.

3. Tantuniye hakaret.

4. Mümkün.

5. Müşteri ile uyum.

6. Fena bozulmuş tavuk.

7. Kuryeyi puanla.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

8. Evet.

9. Alınganlık.

10. Hız 9

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
30.09.2019

komikmiş gibi paylaşmayın sonra hepsi terbiyesiz terbiyesiz cevaplar vererek fenomen olma çabasına giriyorlar. nerde o eski esnaflar

30.09.2019

Müşterilerin çoğu ciddi bir şekilde sıkıntıları belirtiyor. İşletme sahipleri de dalga geçiyor. Böyle gerizekalılara denk gelmemek için yorumlar ve cevapları önden okuyup ona göre sipariş veriyorum. Ama tantunici haklı ona bir şey diyemem. Bir de kırk beş dakika vaadedilen maksimum servis süresi zaten şikayet gereksiz.

30.09.2019

O sipariş süresi firmadan firmaya değişiyor. Geçen gün öğle arası hızlı bir yemek için sipariş verecektim. Sipariş süresi 15-20 dakika yazan bir firmadan döner söyledim. 58 dakikada getirdi allahın belaları.

30.09.2019

Bundan sonraki level "gel kendin al" gevşekliği heralde.. Hizmet satın alalım derken gönderdiği adana dürüm üzerinden Cem Yılmaz'lık yapıyor.. Soğuk işte amk, olayı ne mizaha döküyosun..

TÜM YORUMLARI OKU (13)