Üniversite Yemekhanesinde Masadan Yemek Yiyen Kedi Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Dün akşam Twitter'da bir üniversitelinin yaptığı paylaşım sosyal medyada viral oldu. Üniversite yemekhanesinde kendi yemeğini kedi ile paylaştığı anı ölümsüzleştirip bunu 'Yemekhanedeki kedi bu şekilde haraç kesiyo' diyerek paylaşan '@benbehobuyur' ismindeki kullanıcı tartışmaları beraberinde getirdi. Her zamanki gibi sosyal medya ikiye bölündü. Gelin bakalım neler demişler...

Yemekhanede masada öğrencilerin yemeklerine salça olan kedi arkadaşımız burada, kendisinin yemeğe misafir olması Twitter'ı ikiye böldü.

Kedilerin sağlıksız olduğunu ve bunu yapanların kendilerini değilse bile başkalarına saygısı olması gerektiği söylenildi. Gelen cevap ise çok net "İnsanlar da hastalık taşıyor".

Duyarlı davranışları yüzünden teşekkür eden kedi severler durumun zararlı yanlarına ve kedilerin yaşayabilecekleri diğer sorunlara değindi. Mantıklı ve makul açıklamaları olanlar vardı.

Her yerde olduğu gibi kendimizi yine Batı ile kıyaslıyoruz ve Batılılar kediye izin vermez biz de cılkını çıkartmayalım demekten çekinmiyoruz.

Konuyu tamamen fobi yönünden değerlendirenler de var. Korkusu yüzünden yemek yerken kedileri yanında istemeyenler durumu böyle anlattı.

Yemekhanenin kapısından içeri girmemesi gerektiğini söyleyenler oldu, hayvanlarla yemeğini paylaşmak istemeyenler söz konusu olabilir.

Kedi Özel Harekat iş başında, İstanbul Üniversitesi kedileri çatal bıçakla yemek yiyor diye bir bilgi aldık.

Yemeğini paylaşmaktan çekinmeyenler Tweetin altında toplandı fakat kardeş payını abartan kediler de eleştirilerden nasibini aldı.

Sergilenen davranışı objektif bir bakış açısıyla yorumlayıp kibarca bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirenler de oldu. Hijyen ve hayvan korkusu çokça tartışılan başlıklar arasındaydı.

Biri ortaya çıkınca diğerleri de ifşa oldu! İşte haraç kesen kediler çetesi 😁

Kedinin beslenmesinden değil de nasıl beslendiğinden yana tedirgin olan da vardı. Ama onun da açıklaması yapıldı.

Gelecek tepkiler önceden öngörülebildiği için, paylaşımın en başında yapılmaması gerektiği de düşünceler arasındaydı.

Siz Neler Düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ekmeği Ayaklar Altına Alan Zara Sosyal Medyada Tepkilerin Hedefi Oldu
İç İçe Koyduğu Kaseleri Sıkıştığı İçin Twitter’da Yardım İsteyen Kadına Gelen Birbirinden Komik Öneriler
"Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle" Diyen Twitter Kullanıcısına Gelen Cevaplar Karşısında Eğleneceğiniz Kesin!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
15.06.2022

kedi alerjisi olan biri olarak diyebilirim ki tuvaletten çıkınca elini yıkamayan insanlar kedinin pis olduğunu eleştiriyor (he he çok temizsiniz) çoğu insandan temizdir o ya... en azından yalanıp temizlemeye çalışıyor kendini...

15.06.2022

Kediler dünyadaki en temiz varlıklardır dışarda rastgele bir kedi alın kucağınıza bir koklayın kesinlikle kötü kokmazlar ben 27 yaşındayım kötü kokan bir kedi görmedim bir kedi ömrünün minumum 3 yılını kendini yalayarak yani temizlenerek geçirir ortalama bir kedi ömrüde 10 12 sene düşünün artık. Binlerce kedi sevdim sokakda okşadım kucağıma aldım öptüm besledim. Bir defa tek bir defa buna bağlı bir hastalıkla karşılaşmadım. Ama topluma açık yerlerde bu davranış hoş olmamış fobisi olan olabilir hoşlanmayan olabilir herkes benim gibi kedi sevmek kedilerden hoşlanmak zorunda değil. Topluma açık yerlerde diğer insanlarıda düşünmek gerekiyor

16.06.2022

Çok sallamışsın, sokak kedilerinde iç ve dış parazit var , temas ettikten sonra elinizi sabunla yıkayınız....

İnsanımız her şeyin bokunu kaçırdığı, aşırıya gittiği için şaşırmıyorum artık, bir de holiganlığını yapıyorlar çünkü bu dünyada bir tek onların doğruları var.

Bokunu kaçırdığı yazmışım bokunu çıkarttığı olacak o anlaşılmıştır zaten..

TÜM YORUMLARI OKU (32)