Yemek Fiyatlarının Ucuzluğuyla İnsanı Düşüp Bayıltan Bu Lokantayı Bilmiyorsanız Hemen Öğrenin

İnsanın canı bazen dışarda yemek yemek çekiyor ama her şey çok pahalı. Biz de Hacı'nın Yeri'ni görene kadar öyle düşünüyorduk. Açıkçası Hacı Dayı'nın fiyatları bizi neredeyse düşüp bayılttı. Şu detaylara bir bakar mısınız?

Dışarıda yemek yemek artık hayatımızdaki lüks alternatiflerden bir tanesi. Zaten enflasyonun kralını yaşıyoruz, üstüne bir de bazı mekanların fırsatçılığı tuz biber oluyor. Ama şimdi size anlatacağımız yer hiç böyle bir yer değil, hatta insanın aklını uçurabilir.

Bahsettiğimiz yer Marmaris'te bulunan Hacı'nın Yeri - Yiğit Lokantası. Ne zaman giderseniz gidin, buradan yemek yemek isteyen insanların oluşturduğu şu sırayla karşılaşacaksınız.

Çünkü yemek fiyatları acayip ucuz. Ama aklınıza "ucuzsa kalitesizdir" gibi bir şey gelmesin, hiç alakası yok. Yemekler oldukça lezzetli, kullanılan ürünler de oldukça kaliteli.

Lokanta sahibi Hacı Amca "Kimsenin verdiği parada gözü kalmasın" diye böyle bir fiyat politikası uygulamış lokantasında. Şu fiyat listesine bir bakar mısınız lütfen?

Haziran 2023

Bu yıl Haziran ayında yenen şu yemeklerin tamamı 160 TL tutmuş. İnanılır gibi değil gerçekten.

Ev yemeği yemek istemezseniz İskender ve kıymalı pide de var. İskenderin fiyatı da geçtiğimiz yaz 35 TL imiş. Vay bana baylar bana diye insanın dizlerini dövesi geliyor.

Marmaris'e yolunuz düşerse sahibi yeryüzüne inmiş melek gibi olan bu mekanı ziyaret edin bizce. Keşke Hacı Amca gibiler sadece Marmaris'te değil, Türkiye'nin her yerinde olsa...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Gazze'deki Kahvaltısını Paylaşan Filistinli Adama İnanmayan Kişi Tartışmanın Fitilini Fena Ateşledi
Ünlülerin Kullanmadıkları Gerçek İsimlerini Öğrenince Ufak Bir Sarsıntı Yaşayacağınız Kesin
Metin Akpınar'ın Eşi Göksel Özdoğdu ile Film Gibi Tanışıp Evlenme Hikayesi Size Çok Tanıdık Gelecek

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
24.10.2023

gerçekten hacıymış, helal olsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ