'Yem Alamıyoruz, Hayvanları Satamıyoruz' Diyerek İsyan Eden Çiftçi Bankanın Önünde Süt Dökerek Eylem Yaptı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından Twitter'da paylaşılan görüntülerde, bir çiftçi süt dökerek eylem yaptı. Ziraat Bankası şubesi önüne gelen çiftçi bir elinde Türk bayrağı ile isyan etti.

“Saman alamıyoruz… Yem alamıyoruz… Hayvanımızı satamıyoruz… Tarlamıza, hayvanlarımıza, evimize, barkımıza haciz geldi. Bankaya ödeme yapamadık. Bütün mallarımız haczedildi. Perişan olduk… Bu kadar da olmaz Allah Allah… Sesimizi duyuramadım sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım yine duyuramadım. Sütümüz de burada buyrun…”

Kaynak: Levent Gök

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
13.04.2018

Vatan haini ilan edilmemek için elinde Türk bayrağıyla eylem yapmış, bu bile ülkeyi özetliyor.

13.04.2018

eeeee kendi düşen ağlamaz 14 şeker fabrikamızın bulunduğu illerde AKP en çok oy alan parti çıkıyorsa ,301 madencimizin öldüğü Somada faciadan sonra bile AKP ye en çok oy çıkıyorsa Başçalana çok kızmamak gerekir bence , nederler bilirsiniz : Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir .

14.04.2018

devamı : Herşey son 15-20 yılda oldu. Bu dediklerimi inkar eden ya kördür ya da salaktır. Ülkeyi bu hale getirenler hala iktidarda. Çünkü onlar din ile Allah ile kandırmayı çok iyi biliyorlar. Herkes kafir sadece kendileri müslüman, herkes vatan haini sadece kendileri vatansever, herkes gavur sadece kendileri milli. ARTIK GERÇEKLERİ GÖRÜN LÜTFEN.

TÜM YORUMLARI OKU (10)