YDS Sınav Giriş Belgesi Ekranı: YDS Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak?

ÖSYM, Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce, Rusça dilleri için yapılacak YDS sınavı ile ilgili uyarıda bulundu. 18 Nisan’da yapılacak YDS sınavları, saat 10.15’te başlayacak ve 180 dakika sürecek. ÖSYM, YDS sınav giriş belgelerini geçtiğimiz günlerde erişime açmıştı. YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar…

YDS Ne Zaman, Saat Kaçta?

ÖSYM’nin yayınladığı sınav takvimine göre Yabancı Dil Sınavları (YDS) 18 Nisan Pazar günü yapılacak. 10.15’te başlayacak sınavlara, saat 10.00’dan sonra kimse alınmayacak.

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ DUYURULDU

ÖSYM, geçtiğimiz günlerde YDS sınav yerleri ve sınav giriş belgelerini böyle duyurmuştu;

18 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/1) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin internet adresinden 08 Nisan 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

18 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YDS/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!