Yazın Keyfini Sonuna Kadar Çıkartan Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun Fit Vücuduna Övgü Yağdı

Sıla Türkoğlu, Bodrum’da geçirdiği tatilde deniz kenarında çekilen fotoğraflarıyla büyük ilgi gördü. Göz alıcı fiziği ve şıklığıyla sosyal medyada birçok beğeni ve güzel yorum alan isim övgü yağmuruna tutuldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin parlayan yıldızı Sıla Türkoğlu, ekranlarda adeta rüzgar estiriyor! Diziye giriş yaptıktan sonra sadece performansıyla değil, aynı zamanda etkileyici tarzıyla da göz kamaştıran oyuncu sık sık manşetlere konu oluyor.

Mayıs ayında alkollü araba kullanması sonucu ehliyetini kaptıran isim gündeme damga vurmuş ardından satın aldığı arabanın fiyatıyla resmen dillere düşmüştü!

Aşk hayatıyla da konuşulan isim Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ve Fatih karakterlerini canlandırdığı rol arkadaşı Doğukan Güngör'le aşk iddialarına karışmış, ardından muhabirlerin sorularını duyunca verdiği cevaplarla çok konuşulmuştu.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Doğukan Güngör'le Yakın Mazisini Görmezden Gelmeyi Tercih Eden Sıla Türkoğlu'ndan Magazincilere Ders!

Oldukça olaylı bir sezon ve sezon finali geçiren magazin manşetlerinin aranan yüzlerinden biri olan Sıla Türkoğlu yoğun çalışma temposunun ardından birçok ünlü gibi soluğu Bodrum'da aldı.

Sıla Türkoğlu, yaz sezonunun keyfini Bodrum’da çıkarırken, deniz kenarındaki pozlarıyla adeta parladı! Denizle buluştuğu anlarda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranlarından tam not aldı.

Aramızda Kalmasın kameralarına yakalanan Sıla Türkoğlu'na sosyal medyadan yapılan yorumlar, hayranlarının övgü dolu sözlerini gözler önüne serdi...

İlginizi Çekebilir:

Hık Demiş Babasının Burnundan Düşmüş: Kıvanç Tatlıtuğ'un Kucağında Görüntülenen Kurt Efe "Maşallah" Dedirtti
Biz Instagram'a Giremiyorken Neler Yaşandı? Erişim Engelini Takmayan Ünlü İsimlerin Paylaşımları
Gözünüzü Gönlünüzü Açmaya Geldik: 2 Ağustos Dünya Yakışıklılar Günü Kutlu Olsun!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
03.08.2024

Ne çok seviyoruz abartmayı

03.08.2024

tamam anladık güzel olabilir evet güzelde ama bu kadar abartılacak bir şey yok ortada

03.08.2024

aaaa. yorum silinmiş. "plajda sergilediği vücudu" diye içerik hazırlanmış ve bunu eleştirdiğim için yorumum mu siliniyor? asıl bu cümleyle başlayan içeriğin silinmesi gerekiyor. kadın denize girmeye gitmiş ama öyle bir başlık atılmış ki sanki vücudunu sergilemeye gitmiş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ