Yazın Bodrum'da Tatil Yapmanın 10 Sebebi

1. Ege ve Akdeniz ikliminin özelliklerini barındırır, sıcağı bunaltmaz nemi hissetmezsiniz.

2. Deniz davetkârdır, özellikle benim gibi serin deniz sevenleri mutlu eder.

3. Beyaz evleri masmavi denizi daracık sokakları ve tarihin esintileri ile her defasında yeniden keşfedersiniz bodrumu… Farklı bir enerjisi vardır.

4. Turgutreis, Torba, Ortakent, Güvercinlik, Yalıkavak, Gümbet ve daha birçoğu her bir beldede tatil bir başka güzel ve farklıdır.

5. Her keseye uygun pansiyon otel motel seçenekleri mevcut kimi zaman tepede beyaz bir bodrum evi kimi zaman sahilde lüks bir otel ev sahipliği yapar size.

6. Bodrum kalesi ve liman seyre doyulmayan güzelliktir. Kimi zaman çeşitli sanat faaliyetlerine ev sahibi yapar kale… Ay ışığının altında kale manzarası ile yudumlanan kahve bir başka güzeldir.

7. Bodrum’un geceleri bir başka güzeldir. Kıyı kahveleri barları, restaurantları etraftan yükselen müzik sesleri eğlenceye hapseder sizi.

8. Halikarnas balıkçısı Cevat Şakir Kabaagaçlı , Neyzen Tevfik, Zeki Müren Bodrum’a gönül verenlerin başında gelir. Sanatın ve sanatçının izleri her yerdedir Bodrum’da…

9. Bodrum’a bir kere aşık olursanız, her sene yeniden defalarca gelmeniz için belki de en önemli sebep olur bu size.

10. Bodrum koyları, akvaryum özelliği taşıyan masmavi denizi, temiz havası ve en önemlisi o büyülü ve cezp edici atmosferi ile sizi bekler her daim.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı