Yazılı Sınavlar Başlıyor! Milyonlarca Lise Öğrencisi 2 Hafta Boyunca Okula Gidecek

Salgında okula gidemeyen 5.6 milyon lise öğrencisi birinci dönemde yapılmayan yazılı sınavları için, 1 Mart’tan itibaren 2 hafta süreyle okullara gidecek.

Sınavda 50 ve üstü puan alanlar, başarılı kabul edilecek

Okullardaki sınav sonuçları 19 Mart'a kadar e-okula işlenecek. Sorumluluk sınavları ise 1-31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Sınavda 50 ve üstü puan alanlar, başarılı kabul edilecek. Öte yandan YKS'ye girecek 2.5 milyon aday ve 1.2 milyon öğrenci de LGS'ye girecek. Okula 1 Mart'ta başlayacak olan 8. ve 12. sınıflar haftada en az 12 saat ve en fazla 24 saat ders görecek.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
19.02.2021

Uzaktan ders verip okula sınav için çağırmanın mantığı nedir birisi aydınlatabilir mi? Buram buram gerizekalılık akıyor uygulamadan.

19.02.2021

hayır gerçekten çok saçma uzaktan eğitim olup neden yüz yüze sınav yapılıyor ? Twitter da gündem oluyoruz ama hala vazgeçilmiyor . Bizler kendi sağlığımızı da geçtik ailemizin sağlığı için de dahi bu sınavlara girmek istemiyoruz . Bir çoğumuz bu dönemde evden dışarı bile çıkmadık . Kronik rahatsızlığı olan bir çok öğrenci var bu zamana kadar korunup kendimizi izole ettik şimdi bir sınav uğruna canımızı neden tehlikeye atıyoruz ? Madem ki yüz yüze olmak da bir sıkıntı yok şu lanet online eğitimi neden görüyoruz zaten bir verim yok ? Hayır anlamsız anlamsız işleriniz var sonra da biz sizi anlıyoruz diyorsunuz anlamıyorsunuz !!! Bir kendinize gelseniz ? Her şeyden önce şunu hatırlayın gelecekte bizlerden oy alacaksınız ! Ve bizden Size OY MOY YOK !

19.02.2021

Virüs mutasyonlu hale gelmiş bilim kurulu üyesi, sağlık bakanı gibi insanlarda vakaların hemen artabileceğini söylüyor ama MEB bunu uygun görmüş . Lise öğrencilerine üzülüyorum ailelerine de . Lütfen hepiniz kendinize dikkat edin

22.02.2021

yaşadığım yerde maalesef ki her hangi bir alanda maske kullanımı da mesafe de çok az ne kadar dikkat edersek edelim bazı şeyler maalesef olmuyor. Her yer tehlike sınav zamanında korona olma ihtimalimiz yüzde ellinin üzerinde

TÜM YORUMLARI OKU (13)