Yazar Esra Oflaz'ın Çocuklarla İlgili Anlattığı Paranormal Durum Duyanları Şaşırttı!

Yazar Esra Oflaz, katıldığı bir programda çocukların 7 yaşına kadar ruhlarıyla özleriyle bağlantılarının ve Allah’la bağlantılarının bizlerden farklı olduğunu söyledi. Oflaz, 'Onlar bazı şeyleri duyuyorlar hissediyorlar.' dedi. Birçok kullanıcı da çocuklarıyla yaşadıkları paranormal anları anlattı.

Yazar Esra Oflaz'ın anlattığı paranormal hikaye gündem oldu. Oflaz, "Çocuklar 7 yaşına kadar gerçekten psişik. Öyle doğuyorlar. 7 yaşına kadar ruhlarıyla özleriyle bağlantıları Allah’la bağlantıları bizlerden farklı. Onlar bazı şeyleri duyuyorlar hissediyorlar." dedi.

Oflaz'ın "Benim çok yakınımda olan bir çocuk çok büyük bir üvey anne zulmü yaşıyordu. O zaman daha 4 yaşında. Ben onunla birlikte ağlıyorum, korkunç bir şey. Üvey annesi olduğunu bilmiyor, ‘anne’ diyor. Kendi annesini tanımıyor. Sonra ‘Ya üzülmeyin, benim gerçek annem her gece geliyor, beni uyutuyor. O benim gerçek annem değil’ dedi." sözleriyle anlattığı hikaye tüyleri diken diken etti.

Buradan dinleyebilirsiniz:

Birçok kullanıcı da çocuklarıyla yaşadıkları paranormal anları paylaştı.

Siz Esra Oflaz'a katılıyor musunuz? Çocuğunuzla böyle bir an yaşadınız mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Celal Şengör'ün 'Atatürk Olmasaydı Ne Olurdu?' Sorusuna Verdiği Yanıt Tüylerinizi Diken Diken Edecek!
Mahkumla Kavga Etti! Sıla Doğu ve Dilan Polat'ın Cezaevindeki Son Durumları Ortaya Çıktı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Onedio Okurları Seçti: En İyi Gündüz Kuşağı Programı Ödülünü Müge Anlı'ya Takdim Ettik!
Bir Gurbetçi, Almanya’da Günlük Asgari Ücretle Neler Alınabildiğini Gösterdi
Bir Banka Çalışanı, ATM'den Para Çektikten Sonra Dolandırılmamak İçin Hangi Tuşa Basılması Gerektiğini Söyledi
YORUMLAR
10.11.2023

2002 de bi kabus görmüştüm , hala uyanamadım

Pasif Kullanıcı
10.11.2023

bana da bebeklerin melekleri gordugunu soylemislerdi aq, uykularinda o yuzden guluyorlarmis HÜLQYÜLÜULSİDPDUDH

Benim kızım da 3 yaşındayken... lan benim kızım yok ki 🤪😂 (Hayal görmenin yaşı yoktur.)

TÜM YORUMLARI OKU (12)