Onedio Logo

Yazar Caner Kara Ülkü Ocakları Başkanı’nın Yumruklu Saldırısına Uğradı: Saldırı Anları Ortaya Çıktı

Kapak Görseli

MHP ve Ülkü Ocakları’na karşı eleştirilerde bulunan yazar Caner Kara, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 7 Şubat’ta imza günü düzenledi. İmza gününde Kara, Bursa Esenevler Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa H.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Sinan Ateş’le arkadaş olduğu öğrenilen Caner Kara’ya saldırı anlarının görüntüsü ortaya çıktı. 

Kaynak

Yazar Caner Kara, 7 Şubat tarihinde Bursa’da Türkçülük kitabı için imza günü düzenledi.

Yazar Caner Kara, 7 Şubat tarihinde Bursa’da Türkçülük kitabı için imza günü düzenledi. Görseli

Sinan Ateş’in arkadaşı olduğu öğrenilen Caner Kara, MHP ve Ülkü Ocakları’na yönelik eleştirileriyle tanınıyor.

İmza gününde Kara’nın yanına gelen bir kişi "Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli ile terörist başı..." ifadelerini kullanarak saldırıda bulundu.

İmza gününde Kara’nın yanına gelen bir kişi "Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli ile terörist başı..." ifadelerini kullanarak saldırıda bulundu. Görseli

Saldırganın Bursa Esenevler Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa H. Olduğu öğrenildi. Mustafa H. ifadesinde Caner Kara'nın kendisine küfür ettiğini iddia etti. Ancak görüntülerde Kara’nın küfür ettiğine dair bir an bulunmadı. Mustafa H. Bunun üzerine küfürün görüntülerde bulunmadığını kaydetti.

Caner Kara, olayın ardından X hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi 👇

twitter.com

'Kitabımın imza günü için toplandığımız, Şehit Aileleri, kadınlar ve çocuklarla dolu bir salonda sinsice yaklaşarak saldırı girişiminde bulunan Ülkü Ocağı başkanı ve salondaki insan sayısından kalabalık ekibi, dövüldükleri iddiasıyla şikayetçi olmuş, yaralanan üç arkadaşımız hakkında  adli kontrol kararı verilmiş.

Halbuki saldırgan şahıs, polise teslim edilmek için bekletildiği sırada, kendisini gönderen Ocak başkanlarının isimlerini ve salon dışındaki konumlarını söylemiş, çekilen bıçağın dahi yardımcısına ait olduğunu işaret etmişti.

Geride kalan iki çift ayakkabı dahil her şeyi teslim edilmiş saldırganların, bu derece kollanması, hukuksuzluğun geldiği boyutu göstermek için yeterlidir.

Türkiye'nin en acil ihtiyacı adalettir.'

Saldırı anlarının görüntüsü ortaya çıktı 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

AKP’de Kabine Değişikliği Beklenirken Cem Küçükten Beklenmedik Çıkış: "Erdoğan Aynı Kadroyla Devam Edecek"
FETÖ Operasyonu Düzenlenen Maydonoz Döner’e Kayyum Atandı
87 Yaşında Rapor Alarak Evlenen İnan Kıraç Adli Tıp Kurumu’na Gitmezse Polis Zoruyla Götürülecek

Popüler İçerikler

Mustafa Sandal'dan Seda Bakan'ın "Devlet Büyüklerine" Yaptığı Çağrıya Ders Niteliğinde Cevap!
Mustafa Sandal'dan Seda Bakan'ın "Devlet Büyüklerine" Yaptığı Çağrıya Ders Niteliğinde Cevap!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu Açıklaması: “Heybedeki Büyük Turplar Dökülmedi”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu Açıklaması: “Heybedeki Büyük Turplar Dökülmedi”
Volkan Konak'ın Yıllar Önce Söylediği Sözler ve Barış Çağrısı Yeniden Hatırlandı
Volkan Konak'ın Yıllar Önce Söylediği Sözler ve Barış Çağrısı Yeniden Hatırlandı
YORUMLAR
21.02.2025

Devlet bahçeli ile nasıl terörist başını aynı cümlede diyerek vuruyor yanlış anlamadıysak bunu devlet beye neden sormuyorsun. Emrah filmlerine döndü bunu neden anana sormuyorsun diyordu gerçekten öyle ismi terörist elebaşı ile yan yana olan ve açıklamaları ile bundan rahatsızda olmadığını ifade eden devlet beye sorsana yumrukta atamıyor. Bu tipler ne zaman asker postalları altında ezilecek yıktık valla ya.

21.02.2025

Hariçten gazel okuyan turkü ocakları

21.02.2025

Sinan Ateş’i de böyle korusaydınız inanırdık.

21.02.2025

Onu zaten kendileri infaz etti komik bir yorum. Adamlar hem islamcı hem islamcıya hizmet eden partinin adamı hem bu hizmetin kürt oylarını almak için pkk sempatizanı olmak zorunda kalınca sinirleniyorlar. Konuşulmasın söylenmesin hatırlanmasın istiyorlar sen yaparken utanmıyorsun da biz senin ayıbını konuşurken mi utanacağız deyince sonuç şiddet.

TÜM YORUMLARI OKU (15)