Yaza Victoria's Secret Meleği Havasında Girmek İsteyenlere Top Modellerden Egzersiz Sırları

27 yaşındaki Brezilyalı melek Lais Ribeiro'nun 9 yaşında bir oğlu var ve 2010 yılından beri Victoria's Secret modelliği yapıyor.

Ünlü markanın kanatlarını ise ilk kez 2015 yılında takmıştı. Geçtiğimiz yıl da fantezi sütyeni Çin'deki VS podyumunda takan Lais markanın en sevilen yüzlerinden biri.

Candice Swanepoel, 29 yaşında ve Güney Afrika asıllı. 1 yaşında Anacã adında bir oğlu var şimdi model eşi Hermann Nicoli ile ikinci çocuklarını bekliyorlar.

Candice verdiği bir röportajda, hamileyken de sürdürdüğü antrenman rutinini şöyle anlatıyor;

'Son zamanlarda egzersizlerimi akşam yapıyorum çünkü tüm gün oğlumla oluyorum. Kendime özgü bir yoga rutinim var, geleneksel yogadan farklı çünkü müzik açıyorum ve içine pilates ekledim, ayrıca direnç antrenmanı da yapıyorum.'

Sara Sampaio 26 yaşında ve Portekizli bir Victoria's Secret modeli.

Sosyal medya üzerinde 10 milyon takipçisi var.

27 yaşındaki Amerikalı güzel Jasmine Tookes, ilk kez 2015 yılında Victoria's Secret çatısı altına gelmişti.

Jasmine de 3 milyon dolarlık fantezi sütyeni 2016 yılında Paris'te yapılan defilede giydi. 

'Benim egzersizlerim çeşitli oluyor. Bir gün bacak, al beden ve karın çalışırım. Sonraki gün üst vücut günü yaparım. Bir gün de tamamem kalçalarıma ayırırım.' 

Markanın 2006 yılından bu yana PINK serisi için modellik yapan Alessandra Ambrosio, Brezilyalı ve 36 yaşında.

Geçtiğimiz yıl jübilesini yapan Alessandra hala vücudundan herhangi bir şey kaybetmemişe benziyor.

'Her gün farklı dersler yapmayı seviyorum, son günlerde Tracy Anderson'a merak sardım çünkü eğlenceli ve spordan çok bir dans dersine benziyor. Ama aynı zamanda tüm kas gruplarını çalıştıran harika bir egzersiz.'

Bir başka melek de 33 yaşındaki Brezilyalı Izabel Goulart gittiği her yerde spor yapabilmesi ile ünlendi.

Geçtiğimiz yıl Vouge'da çıkan videosunda havalimanının yürüyen bandında kalça çalışan Izabel'in sırrı nerede ne fırsat olursa olsun, spor yapmak.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
07.04.2018

Onedio kandırma milleti .d Böyle vücut sahibi olabilmek için çok ağır egzersizler lazım..Ve en az 3 saat yapılıcak..Bir insan böyle bir vücut istiyorsa hayatı spor olmak zorunda.Ha böyle olmasa bile sıkılaşmak istiyorsanız günde en az 200 squat yapmaya çalışın kızlar.Yapılış olarak basit ama etkisi çok sağlam bir egzersiz..Sadece bunu yapsanız bile kalça - bacak bölgeleriniz de müthiş bir gelişim görüceksiniz.Squat'ı dumbella yaparsanız kollarınız da devreye girer.

07.04.2018

Manken olmak da zor amk. Her zaman fit bir vücuda sahip olmak zorundasın ve bunun için normal insanların yapmadığı sporları yapıyorsun. Geç geç geç.

gerçekten beslenmelerini sporlarını bakımlarını merak ediyorsanız meleklerden Romee Strijd in youtube kanalı var vlog falan çekiyor çok da sevimli bir kız.Ne kadar dikkatli yediğini ve spora önem verdiğini çok net görebilirsiniz.Sonuçta işi bu ve ciddi emek veriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)