Yaza Enerji Dolu Girmek İsteyenlerin Dolabında Mutlaka Bulunması Gereken Basic Parçalar

Yaz mevsimi enerji dolu günlerin, tatillerin ve güneşin tadını çıkarma zamanıdır. Yaz gelirken gardırobunu yenilemenin tam zamanı!  Yaza enerji dolu bir şekilde hazırlanmak için dolabında mutlaka bulunması gereken bazı temel parçalar var. Bu basic parçalar, stilini tamamlarken aynı zamanda yazın sıcak günlerinde rahatlık ve ferahlık sağlar. Eğer siz de yaza enerji dolu girmek istiyorsanız dolabında mutlaka bulunması gereken basic parçalar aşağıda sizi bekliyor.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 29.05.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Reebok Sportswear Graphic Short-Sleeve Kadın Tişört

Her mevsim olduğu gibi yaz mevsiminde de gardırobunuzun temel parçalarından biri beyaz tişört olmalı. Sade ve şık bir görünüm sağlayan beyaz tişörtler, yazın her türlü kombinlerin vazgeçilmezi oluyor.

Fiyatı 439,99 TL

Linki burada.

Nike Sportswear Club Short-Sleeve Erkek Tişört

Erkeklerin dolabında da olmazsa olmaz parçalardan biri olan beyaz tişörtler ile yazın kombin yapmak çok kolay. 

Fiyatı 599,90 TL

Linki burada.

Nike Pro Flex Vent Max 3.0 Training Erkek Şort

Sıcak yaz günlerinde rahatlıkla giyebileceğiniz bir şort, gardırobunuzun olmazsa olmaz parçalarından biridir. Şık ve spor kombinlerinizi tamamlarken aynı zamanda serinlik ve hareket özgürlüğü sunuyor.

Fiyatı 489,90 TL

Linki burada.

Nike Sportswear Essential Mid-Rise Bike (Plus Size) Kadın Şort

Nike Sportswear Essential Mid-Rise Bike (Plus Size) Kadın Şort, hafif ve nefes alabilen bir kumaştan üretilmiş. Bu sayede, yaz aylarında serin ve rahat bir kullanım sunuyor. Ayrıca, teri hızlı bir şekilde emerek kuru kalmanızı da sağlıyor.

Fiyatı 649,90 TL

Linki burada.

Nike Pro 365 Mid-Rise Training Kadın Tayt

Yazın aktif yaşam tarzınıza uygun bir şekilde hareket etmek isterseniz, spor taytlar harika bir seçenektir. Esnek ve nefes alabilen bir kumaştan yapılan spor taytlar, hem rahatlık sağlıyor hem de vücudu sararak şekillendirici bir etki yaratıyor.

Fiyatı 1.299,90 TL

Linki burada.

Nike Air Dri-Fit Slim Cut Running Kadın Atlet

Yazın sıcak günlerinde ferahlık ve rahatlık için spor atletler vazgeçilmezdir. Hafif ve nem emici bir kumaştan yapılan atletler, terlemeyi azaltıyor ve serin kalmanızı sağlıyor. 

Fiyatı 519,90 TL

Linki burada.

Adidas 3G Speed Basketball Erkek Atlet

Performansı ve tarzı bir araya getiren şık bir spor atlet modeli olan Adidas 3G Speed Basketball Atlet; hafif yapısı, nefes alabilen kumaşı ve rahat kesimiyle spor aktivitelerinizde size eşlik ederken stilinizi de yansıtmanızı sağlar.

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Nike Sportswear Swoosh Woven Kadın Elbise

Yaz sıcaklarında elbise giymeyi tercih edenlerden biriyseniz Nike Sportswear Swoosh Woven Elbise tam size göre!

Hafif ve nefes alabilen bir kumaşıyla yaz aylarında serin ve rahat kalmanızı sağlayan bu elbise, esnek yapısıyla da hareket özgürlüğü sunuyor. 

Fiyatı 799,90 TL

Linki burada.

Nike Vista Kadın Sandalet

Yaz aylarının vazgeçilmez ayakkabılarından biri sandalettir. Şık ve rahat bir sandalet, yaz kombinlerinizi tamamlayacak ve aynı zamanda ayaklarınıza ferahlık sağlayacaktır.

Fiyatı 1.449,90 TL

Linki burada.

Nike Sportswear Bucket Unisex Şapka

Güneşin etkilerinden korunmak için şapka kullanmayı ihmal etmiyoruz değil mi? Hem tarzınıza hareket katacak hem de yüzünüzü güneşten koruyacak olan Nike Sportswear Bucket Unisex şapkayı tercih edebilirsiniz.

Fiyatı 599,90 TL

Linki burada.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi