Yaz Şarkısı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yaz Şarkısı 2.Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Yaz sezonunda yayınlanan yapımlar, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Bu sezona damgasını vuran dizilerden biri olan Yaz Şarkısı, kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesi elde etti. Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un bulunduğu dizi, her hafta pazar günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. 16 Temmuz Pazar günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanı ise izleyicilerle buluştu. İşte Yaz Şarkısı 2.bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

FOX TV'nin romantik - komedi türündeki yeni dizisi Yaz Şarkısı, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not aldı.

Her hafta pazar günü yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin, merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Yaz Şarkısı 2.bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.👇

Yaz Şarkısı dizisinin son bölümünde; Yaz, platonik olarak aşık olduğu şarkıcı Kemal'den habersiz bir işe girişir. Aslı'nın yardımıyla Yaz, Kemal'in kendisine aşık olmasını umar.

Kemal, adını dünyaya duyuracak şarkı için hazırlık yaparken Yaz, tüm planlarını altüst edince işinden de olur. Annesi Emine ise Yaz'ın bankada çalıştığını bildiği için onla ilgili büyük hayaller kurar.

Murat, eskiden de olduğu gibi Kemal'i içine düştüğü bu durumdan kurtarır. Ancak kendisi çok fena köşeye sıkışmıştır.

👇

Yaz Şarkısı 1. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yaz Şarkısı İlk Bölüm Tek Parça Full İzle

Yaz Şarkısı'nın yeni bölümünde; Emine; Yaz, Murat ve Kemal'i evde görünce çileden çıkar. Fakat Fadime, Yaz'ı bu durumdan kurtarmak isterken daha kötü bir duruma yol açar.

Emine, aldığı darbeden sonra Murat'ı müstakbel damadı olarak görmeye başlar ve Yaz'la evlenmesi için ısrar eder. Ancak tüm bu olanlar, Yaz ve Kemal'i birbirine daha da yakınlaştırır.

İşte Yaz Şarkısı dizisi yeni bölüm fragmanı;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Yaz Şarkısı Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? Yaz Şarkısı Uyarlama mı?

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!