Yayınlanacak Referandum Reklamını Açıklayan Yılmaz Özdil

Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına katılan Yılmaz Özdil, Hollanda kriziyle ilgili Dündar'ın sorduğu; 'AKP tarafından referandum öncesi ithal mağduriyet mi yaratılıyor?' sorusunu cevapladı. Özdil konuyla ilgili olarak soruya Ak Parti'nin henüz yayınlanmamış bir reklam filmi üzerinden cevap verdi.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
15.03.2017

geçen seçimden önce Fransa yı boykot için danone almıyorduk, 2 yıl önce Israili boykot için kolayı wc ye döküp dolabını asıyorduk, geçen sene uçak krizinden sonra Rusya dan gaz almamak için tezek yakıyorduk, bu yıl Hollanda yı boykot için portakal sıktık. düşman yaratıp kendini haklı çıkaran başka bi hükümet görmedim, tutmayınca kandırıldık. ee tamam sen kandırıldında makarna ve kömüre muhtaç edip yıllarca kandırdıkların nolcak ?

15.03.2017

Bu Hollanda tiyatrosunu kimse zaten yemedi.Portakal keserek protesto eden sığırlar hariç.

15.03.2017

inş antalya portakalı kesmemişlerdir

Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 22 Ocak 2008 tarihinde TBMM Başkanlığı’na, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun’da değişiklik öngören tasarı gönderildi. Kanunlaşan değişikliğin 94. maddesinin ilgili fıkrası şöyle: ‘Yurtdışında, yurtdışı temsilciliklerde ve gümrük kapılarında her türlü propaganda yasaktır.’ ARKADAŞLAR BU AKP NİN REFERANDUM OYUNUDUR BU OYUNA GELMEYİN YANİ BU GÜN ALMAYA NIN HOLLANDA NIN VE İSVİCRE NİN YAPMIS OLDUĞU DAVRANISLAR YANLIŞ OLSA DA BU YASAĞI GETİREN AKP HÜKÜMETİDİR BUNLAR YASA VALAN DİNLEMEDİKLERİ İCİN MAĞDUR EDEBİYATI YAPARAK ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR BU OYUNA GELMEYİN (HAYIR)

15.03.2017

ne kadar da algı oluşturma konusunda sana tamamen katılsam da 94.maddenin 2.fıkrasının e bendinde şöyle diyor "e) Gümrük kapılarında oy verme süresince sözlü ve yazılı seçim propagandası yapılamaz" yani yaptıkları yasaya aykırı değil. oy verme süresince dedikleri için bir sorun yok.

TÜM YORUMLARI OKU (36)