Yayında Olduklarını Fark Etmedi! Ünlü Sunucu Ryan Seacrest, Katy Perry'ye Sorduğu Soruyla Şaşırttı!

Katy Perry'nin sunucu koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu Ryan Seacrest'ın yaptığı 'Americal Idol' yarışmasında sürekli garip anlar yaşanmakta! Bu kez ise olanlar herkesi şaşkınlıklar içinde bıraktı.

BuzzFeed'in derlediği içeriği sizlerle paylaşıyoruz:

"American Idol" yarışmasının 16. sezonu devam ederken, jüri koltuğunda oturan Katy Perry "wig" ve bir yarışmacıyı kandırarak öpmesi gibi olaylar ile gündeme gelmişti.

Fakat anlaşılan o ki, utanç verici anların sonu henüz gelmemiş. Yakınlanan son bölümlerden birinde sunucu Ryan Seacrest, yayında olduklarını fark etmeyerek Katy Perry ile garip bir muhabbet içinde bulundu.

Perry'nin yayında olduklarını belirtmesini duymazdan gelmiş gibi görünen Seacrest, sanatçının annesine iltifat etti. Şaşıran Perry ise "Umarım armut dibine düşüyordur." şeklinde cevap verdi.

Daha sonra kameraya bakan Seacrest yayında olduklarını fark etmemiş olacak ki, Perry'ye geri döndü.

Perry "Henüz değilim." deyince ise "Bu konuda konuşmak ister misin?" dedi! Lionel Richie'nin ise arkada "Başlama, başlama!" denildiği duyuluyor.

Bu diyaloğun hemen ardından ise Ryan Seacrest'ın yayında olduklarını fark ettiği o garip an görülüyor!

Sonra ise kimsenin ne olduğunu anlamadığını onaylarcasına Perry yayında olup olmadıklarını soruyor.

İnsanlar da yaşanan garip anın ardından Twitter'da şaşkınlıklarını paylaştılar. Bir izleyici şöyle diyor: "Katy Perry'nin resmen Ryan Seacrest'a kameraların çalıştığını söylemesi gerekti ama o yine de asılmaya devam ediyor, anne olup olmadığını soruyor ve 'hayır' dedikten sonra 'bu konuda konuşmak ister misin?' mi diyor? Neler oluyor, rahatsız oldum."

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İşte o garip anlar:

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
17.05.2018

Abarticak bir sey yok. Gereksiz hassasiyet

17.05.2018

Gereksiz hassasiyet mi? Sizin gibilerin anlaması için illaki ana-bacı mı katmak gerekiyor? Bir kadına, hatta bir insana, gidip de "çocuk yapmak konusunda yardımımı ister misin?" gibi bir soru yönlendirmek doğru değil. Buna sözlü taciz denir. Yani sizin seviyenizde anlatacak olursam, annenize veya kızkardeşinize veya değer verdiğiniz başka kadın yakınınıza birinin gelip "Çocuğun yok mu? Yardım etmemi ister misin?" diye üstü kapalı bir şekilde de olsa ahlaksız bir teklif sunulduğunu düşünün. Gereksiz olan tek şey bu duruma sessiz kalmak olacaktır ve sessiz kalırsanız nezaketiniz bu durum özelinde fazla abartılı olacaktır. Saygılar.

17.05.2018

adam yürümüyor uçuyor resmen abaza

18.05.2018

Tüm dünyada beleş reklam. Başarılı bir çalışma olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (10)