Yayında Küçük Kız Çocuklarını Taciz Etmişti: YouTuber Gökben Duman Gözaltına Alındı

Discord üzerinde yapılan sanal zorbalık ve taciz sebebiyle Discord erişime engellenmişti. Çocuklar için yayın yapan ve 400 binden fazla abonesi olan YouTuber Gökben Duman’ın da yayınında küçük kız çocuklarıyla ilgili görüntüleri gündem olmuştu. Kendini 'Sergilediğim hareketleri normal hayatta yapmıyorum' diye savunan Gökben Duman bugün polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Discord’da kurulan kanallarda katil Semih Çelik’in övüldüğü, kişisel bilgileri el geçirilen küçük kız çocuklarının tehdit edildiği ve dolandırıcılık faliyetleri yapıldığının ortaya çıkması gündem olmuştu.

YouTube’da 400 bin takipçisi bulunan ve genellikle çocukların izlediği yayınlar yapan Gökben Duman isimli YouTuber’ın taciz görüntüleri çok konuşulmuştu.

HASSAS GÖRÜNTÜ! Tepki çeken video 👇

Büyük tepki çeken görüntüler sonrasında Gökben Duman kendini, "Sergilediğim hareketleri normal hayatta yapmıyorum" diyerek savunmuştu.

Yayılan görüntüler sonrasında harekete geçen polis ekipleri, Gökben Duman’ı gözaltına aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Sosyal Medya Fenomeni Ecrin Su Çoban’a Discord Soruşturması: Evinde Arama Yapılacak
Discord'a Erişim Engeli Getirildi!
Bakan Ali Yerlikaya Açıkladı: Discord’daki “C31K” Grubundan İki Kişi Muhafaza Altına Alındı

Popüler İçerikler

Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
YORUMLAR
11.10.2024

bazı insanların suratından belli oluyor ...

11.10.2024

Bu çocuklar nasıl bir iğrençlik sergilediklerinin farkında bile olmadan sadece komik veya ilgi çekmek için bunları yapıyorlar. Ama yaptıklarının sonuçları onları bağlamalı. Sosyal erozyonun önü bu ülkede bu iktidarla birlikte iyice dönülmez bir hal aldı.

11.10.2024

Yokluk, cahillik içindeler ve ilgi çekebilecekleri hiçbir vasıfları yok. O kadar zavallılar ki ciddiye alınmalarının önemsenmelerin tek yolu kötülük ve şarlatanlık. Haz ve doyumdan başka amaçları, başka sermayeleri yok. Duyumsama ve deneyimleme mekanizmaları yok. Artık herkesin sorması gereken soru "Bu tipler neden takip ediliyor?" Böyle vasat, konformist, hazcı dümdüz profillerin hayatına milyonlarca bön seyirci kalmak onlara daha çok konfor, servet, popülerlik olarak dönüyor. Kendini gerçekleştirmeyenler, başkasının tribün malzemesi olur. Orada seyretmek, kişinin holiganlaşmasına bir süre sonra aklını yitirmesine, olaylar arasında nedensel bağ kuramamasına neden olur. İmrendiği şey yalnızca kendinden gördüğü parçanın fütursuz zenginliği ve yükselişi. Unutmayalım aklın egemen olmadığı bir dünyada "bayağı" olanın tahakkümü başlar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)