Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 344 KM Hızla Geçti!

İstanbul'du üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim'de araç yoğunluğu az olduğu için sürücülerden bazıları aşırı hız yapıyor. O sürücülerden biri köprüyü 344 kilometre hızla geçti. O anları görüntüleyen sürücü sosyal medyada paylaştı. Araçtaki göstergeden sürücünün geçiş saatinin 18.30 olduğu anlaşılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına sayılı günler kala Kenan Sofuoğlu hız rekoru denemesi yapmıştı.

350 kilometre hıza ulaşan Sofuoğlu yaptığı açıklamada 'Gelmeden önce belki '300 kilometre hız yaparım' diyordum ama o anki rüzgarda 350 kilometre hızın sorun olmadığını hissedince ben de gazı kesmedim. Bu köprünün de rekoru saatte 350 kilometre ile şu anda bizde. Bilmiyorum daha sonra kırılır mı çünkü biz bunu trafiğe kapalı alanda yaptık. Normal şartlarda yapılma şansı zaten yok. Bugün bir fırsat verildi bize, biz de o fırsatı rekorla tamamladık.' demişti.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
28.03.2019

Bilinçli bir sürücü arkadaşmış. Dikkat ederseniz şerit değiştirmelerde mutlaka sinyal veriyor :)))

28.03.2019

Normalde kızarım bu tür işlere ama arkadaş kalabalıkta makas atmamış altında da makine varmış tertemiz basıp geçmiş. Daha geç saatte daha tenhayken yapsa iyiymiş

28.03.2019

3. köprüden geçilmiş, pahalı bir araba alınmış (mtv si yüksek tabi ki), depo da fullenmiş. Devletin en sevdiği 5. vatandaş seçildiniz tebrikler!!!

TÜM YORUMLARI OKU (15)