Yavaş Gitmesini Söylediği İçin Otobüs Şoförü Tarafından Herkesin İçinde Azarlanan Kadın

Otobüsün içinde bir kadın şoför tarafından azarlanıyor. Twitter'dan @flutcu2'nun paylaştığı görüntüler ve verdiği bilgiye göre, otobüs şoförü viraja hızlı girerek çocuğun kafasının demire çarpmasına neden olmuş. Sonrasında kadın şoföre yavaş gitmesini söyleyince böyle bir tartışma yaşanıyor.

Olayın öncesi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
01.06.2017

Bazi otobüs şoförleri ciddi şekilde dayağı hak ediyor arkadaşlar.Daha dün bu olayın benzeriyle karşılaştım.Kucağında bebegi olan anne otobüsten inmeden adam otobüsü çalıştırdı.Kapıyı da kapatmamisti.Kadın az kalsın çocuğuyla düşecekti.Diğer yolcular adamla tartışırken herif hala kadına bağırıyordu zamanında inseydin diye.Kadın korkudan agliyordu birde.O kadar kalabalıkta nasıl insin kadıncağız?Böyle bir ülkede hep medeni davranmaya çalışmak büyük hata.Bazen kaba kuvvet çözüm için yeterli olabilir.

01.06.2017

maşallah çok önemli bir görev icra ediyorlar triplerinden de geçilmiyor bu aralar otobüs şoförlerinin !! Allah herkese araba nasip etsin sizlerin eline muhtaç olmasın hiç kimse. erkek sanıyor kendini kansız karşısındaki karşı cins hemcinsi olsa yemez tabi 😡

01.06.2017

Oruç sizi bu kadar zor durumda bırakıyorsa tutmayın. Oruç'u dinsel bir zorunluluk muş gibi tutmayın ! Oruç'u kalbinizden gelerek tutmadığınız sürece kendinizi aç bırakmaktan başka hiç bir işe yaramaz tuttuğunuz oruç ! Umarım el kadar bebeğin travma yaşamasına sebep olmamış sındır cahil, aptal, düşüncesiz it herif..

01.06.2017

+ Herif bağırmaya devam ederken arkada bir araç durdu, içerisinden bir Erkek çıkmıştı, otobüse dalıp ağzını yüzünü dağıtır umarım şu itin diye istedim ama yapmadı. Umarım bebeğin babası bulur bu iti de gerekeni yapar. Otobüsün içindekiler ise.. neyse onlar yokmuş gibi sayalım.

TÜM YORUMLARI OKU (86)