Warren Buffett'ın yatırım şirketi Berkshire Hathaway, Apple'daki hissesini azalttığını ve dört şirketin hisse senetlerini elden çıkardığını bildirdi.
Warren Buffett'ın yatırım şirketi Berkshire Hathaway, Apple'daki hissesini azalttığını ve dört şirketin hisse senetlerini elden çıkardığını bildirdi.
Foreks Haber'in aktardığına göre, Berkshire, 2023 yılı sonunda ABD'de listelenen hisse senedi varlıklarına ilişkin düzenleyicileri sunduğu dosyada, dördüncü çeyrekte 10 milyon Apple hissesi sattığını, ancak yine de yaklaşık 174 milyar dolar değerinde 905 milyondan fazla hisseye sahip olduğunu söyledi.
Berkshire, DR Horton, sigortacı Globe Life, sigorta ve yatırım şirketi Markel ve Brezilyalı kredi kartı işlemcisi StoneCo'da artık hiçbir varlığı olmadığını da bildirdi. Eylül ayı sonunda bu 4 şirkette elinde 1 milyar dolardan fazla hisse senedi bulunuyordu.
Berkshire, üst üste ikinci çeyrekte de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan bir veya daha fazla holdingini geçici olarak gizli tutmak için izin aldı.
Kim. bu mu guru! Amazon''a shit proje diye Bezos'u kapıdan kovalayan ahanda bu dalyarak!
dinazor aw..
Bize gelmediği kessinde 🤣