Yatak Odası Seçimine Göre Cinsel Hayatını Tahmin Ediyoruz!

Yatak odası seçimin senin karakterin ve seks hayatın hakkında fikir verecek kadar önemli bir şeydir!

Peki senin yatak odası seçimine göre seks hayatın nasıl?

Eğer hazırsan ;

Haydi teste!

Master of Sex!

onedio.com

Vay canına! Sen yatakta kesinlikle baş döndürücü bir etki oluşturuyorsun! Resmen seninle birlikte olan 'ben daha önce hiç sevişmemişim' diyor ve senden sonra kimseden tatmin olmuyor. Çünkü sen onlara sevişmenin zirvesini yaşatıyorsun! Bunu nasıl yapıyorsun?! Sırlarını öğrenmek istiyoruz!!

Senden iyisi Şam'da kayısı!

onedio.com

Senin çok özel bir yöntemin var. Birlikte olduğun insanlar üzerinde unutulmaz bir iz bırakıyorsun. Her sevişmelerinde senden parçalar arıyorlar. Ama bulamıyorlar tabii ki de! Çünkü sen tutkuyla sevişiyorsun, aşkla sevişiyorsun. Başkaları sadece zevkinin peşinde koşarken sen o anın büyüsünü yaşıyor ve bunu karşındakine yaşatıyorsun!

Senin uzmanlığın başka alanlarda ;)

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun fakat utangaçlık senin potansiyelini göstermenin önüne geçiyor. Çünkü sen çok masum bir insansın ve seks de pek masum bir şey sayılmaz. 😉 Bu yüzden de ister istemez yatakta utanıyor ve bu utangaçlığını karşı tarafa da hissettiriyorsun. Ama hiç üzülme! Bu devirde hala senin gibi masum insanların olması çok güzel.

Hadi yine iyisin!

Sen duygularıyla sevişen nadir insanlardansın. Zevkten önce duyguların geldiğine inanıyor ve partnerine o şekilde yaklaşıyorsun. Ayrıca hayatının her alanında olduğu gibi seks hayatında da daima dengeli davranıyorsun. Ne sadece kendini ne de karşındakini düşünmüyor, ikinizin de mutluluğu için uğraşıyorsun.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti