Yaşlı Kadına Eziyet Edilen Hastanenin Faaliyeti Durduruldu

Ataşehir'deki özel bir hastanede yatağa bağımlı yaşlı bir hastaya sağlık görevlileri tarafından eziyet edildiği görüntüler büyük tepki çekmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastanenin faaliyetinin durdurulduğunu açıkladı.

İstanbul Ataşehir'deki özel bir hastanede iki sağlık görevlisinin yatağa bağımlı bir hastaya hakaret ve eziyet ettiği ortaya çıkmıştı. 

Sağlık çalışanları yoğun bakımdaki yaşlı hasta ile 'böbreğini alacağız” diyerek dalga geçmiş ve yaşlı kadına para atmıştı. Skandal görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine iki görevlinin işine son verildiği açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu olayın yaşandığı hastanenin faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı:

'Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin faaliyeti durdurulmuştur. Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez.'

Ayrıca İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, 'Bahse konu eylemlerle ilgili olarak sorumluların süratle tespiti ve haklarında yasal gereğine tevessül edilmesi amacıyla soruşturma başlatılmıştır' denildi.

Sağlık Bakanlığı'nın hastaneye yönelik ağır yaptırımına sosyal medyadan tepkiler geldi...

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
05.10.2022

Yaşlı kadının yüzünü sansürleyin de diğer orospu çocuğunun ki açık kalsın. Yaşlı kadın utancından iki büklüm olmuştu ama bu davar hiç utanmıyordu görüntülerde

05.10.2022

İlla birileri ifşa edecek, sosyal medyada yayınlayacak da bakanlık iş yapacak. Sizin teftiş memurlarınız ne yapıyor acaba? Batak mı oynuyor?

05.10.2022

Yakında sansür yasasıyla böyle olaylar bile gündeme gelemeyecek. Gelirse bunu haber yapan kişi bile hapis ile yargılanır.

05.10.2022

bu kişilerin mesleklerinden atılmaları lazım böyle şerefsizleri ömür boyu unutamayacakları cezalarla cezalandiricaksin böyle pisliklerin temizlenmesi lazim

TÜM YORUMLARI OKU (34)