Anadolu Ajansı muhabiri Muharrem Cin'in haberi, görenlerin canını fazlasıyla sıktı. Yaşlı çift, yıldırım düşmesi sonucu telef olan ineklerine sarılıp ağladı.
Anadolu Ajansı muhabiri Muharrem Cin'in haberi, görenlerin canını fazlasıyla sıktı. Yaşlı çift, yıldırım düşmesi sonucu telef olan ineklerine sarılıp ağladı.
Kütahya merkeze bağlı Akoluk Köyü'nde Hüseyin ve Fatma Girkin çifti, oğulları Ahmet Girkin ile beraber yaşıyor.
8 hayvandan 5'inin şiddetli yağmur sırasında düşen yıldırımla telef olduğunu anladı. Ailesine haber verdi.
Ağlamaya başladılar çünkü tek geçim kaynakları bu inekleriydi.
'Yıllar önce bir ineğimiz vardı. Bu inekler ondan çoğaldı ve 8 ineğimiz oldu. Şimdi 5'i telef oldu. Bazılarının karnında buzağı da vardı. Biz bundan sonra ne yaparız bilmiyorum. Her şeyimiz bu ineklerdi. Bu hayvanlar benim evladım gibiydi. Bize oğlumuz bakıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.'
amk yıldırım bile garibanın tepesine düşüyor düşsene zengine ! adaletini çatır çatır sikim dünya -.-
ah zengin olaydımda 100 tane inek alaydım size
Bakin boyle bir olayda nasilda ''Kimdir, neye inanir, hangi partiden, hangi takimli, nereli, vs vb,'' sacma sorulari sormadan elimizi uzatiyoruz. Oysa dun bu insanlara, cahil, koylu, akpli, chpli, hdpli, yobaz, vs.vb. diyordunuz! ve birkac hafta sonra yine tekrar diyeceksiniz! Icinizde ki bu insani neden sadece misafir fincani gibi arada cikartiyor sonrada hemen geri sakliyorsunuz?