Yaşlı Bir Kişiye Yer Vermediği İçin Otobüs Şoförünün Tepkisi ile Karşılaşan Kadın O Anları Anlattı

Geçtiğimiz saatlerde bir otobüs şoförünün, yaşlılara yer vermediği gerekçesiyle bir yolcusuna çıkıştığı anların videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Şoförün müdahelesine yolculardan da tepki gelmiş, olay İBB'ye kadar ulaşmıştı.

Hastaneden çıktığını, iyi olmadığı için yer veremediğini belirten kadın, yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlattı.

Yaşanan olayda kimileri kadını haklı bulurken, kimileri ise şoförün doğru söylediğini ne olursa olsun yer vermesi gerektiğini savundu.

İşte o video;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Marmaris'te Bir Eğlence Mekanının Turistler İçin Sunduğu Dans Gösterisi Sosyal Medyada Viral Oldu

👇

İlgi Yoğun Olunca Kapadokya'da Çiftlerin Evlilik Teklifi Edebilmesi İçin Özel Alanlar Oluşturuldu

👇

Parklarının Zemininin Düzeltilmesini İsteyen Minikler Belediyeye Durumu Canlandırma Yaparak Anlattı

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
07.09.2024

Kimse kimseye yer vermek zorunda değil, paranla binmişsin mecbur değilsin kalkmaya, bu yaşlılar her mikrofon gördüğünde "Ehonomi çoh eyi, herkeşin iki-üç dene arabası var" demeyi biliyorlar herkesin iki-üç tane arabası var dediğine göre senin de araban vardır kendi arabana bin, yer vermediler diye ağlama

07.09.2024

Ne demek kimse kimseye yer vermek zorunda değil, Toplu taşıma babanızın tapulu malımı, 20 lira verince bu hakkı nereden buluyorsun, Ben aracıma o kadar masraf yapıp hususi gidebiliyorsam her yere sizde yapacaksınız, Seni ne ilgilendirir hangi görüşten olduğu, Ulan sizin yaptığınızı, Yahudi, Hristiyan yapmaz, Yaşlı insanlara saygı göstermeyecek kadar insanlıktan çıktıysanız sakın ahlaktan, vicdandan bahsetmeyin!..

07.09.2024

Hasta olmazsan yer verceksin dimi, Ahlaktan, edepten, saygıdan yoksun zavallılar, Rahatınız bozulmasın istiyorsanız, Hususi araca bineceksiniz, 20 lira verince otobüsü satın almıyorsunuz, Gözünüz kör değil Metro'da, otobüste yaşılalara, hamile kadınlara yer verin şartı var, bu gençlik Aile kurup yeni nesil yetiştirecek vay halimize...

07.09.2024

Kimse yer vermeye mecbur değil bayım, veriyorsa da kendi insanlığıyla verir birilerinin zoruyla değil. Ayrıca nesil sizin çıkarlarınız için yetişmiyor bilinçli bir nesil istiyorsanız öncelikle hoşgörülü ve sağlıklı bir ortam oluşturun ondan sonra gönül kırmamayı öğrenin. Otobüsteki genç kardeşim bu olaydan sonra size ve ülkemizde yaşayan binlerce yaşlı insana karşı ne düşünür sizce. Ülkemizde yaşayan her genç(yaşamak) için çalışma hayatına atılıyor ve her gün gezip tozan yaşlılara günün yorgunluğuyla yer vermek zorunda bırakılıyor. Bir de biz gençlere zavallılar diyorsunuz önce kendi edebinizle ahlakınızla bir iç muhasebe yapın ondan sonra biz gençleri dert edinirsiniz ayrıca saygıyı, verilen değil hak edilen bir ortama siz dönüştürüyorsunuz gençler sizin davranışlarınızı görerek büyüyor bilin isterim iyi günler.

07.09.2024

Bu tip haberler gorunce aklima bir anim gelir hep. Birkac yil once Londra metrosundayim, yasli bir kadin bindi tahminen 80 falan vardi. Biz tabi alismisiz kalkip yer vermeye, hemen kalktim yer vermek istedim. Kadin bana oyle ters bakti ki, suan tam hatirlamiyorum ama sagligim yerinde ayakta durabiliyorum ben gibi bisey soyledi, ona aciz muamelesi yapildigini dusunup alindi falan, cok sasirmistim, bir de diger sasirdigim nokta kucuk cocuklarin oncelikli olmasi 6-7 yastan kucuk cocuklara yer veriyorlar, biz de direkt kaldirilir anasinin kucagina verilir ama orda koltuk direkt onun hakki, bir de hamile ve engelliler tabi. Yaslilar ayakta durabildikleri surece asla kimseden yer talep etmiyorlar ve kendilerine hakaret gibi bisey algiliyorlar, dogu ile bati arasindaki fark :)

08.09.2024

Burada utanmadan 50-55 yaşındakiler çok hasta yaşlıyım bana yer verin gibisinden göz tacizinde bulunuyorlar.Ayakta duramayacak kadar yaşlıysa elbette yer verilmelidir ama aksi halde tüm gün sağı solu gezebilecek sağlıkta olupta otobüste yer istemesi tamamen terbiyesizliktir.

TÜM YORUMLARI OKU (41)