Geçtiğimiz günlerde şarkıcılığa soyunmaya karar veren olaylı eski Survivor yarışmacısı 'Turbo' Turabi, hepimizi erotik arabesk türüyle tanıştırıp kulaklarımızı kanatmıştı.
Tamamı İngilizce bel altı cümlelerden oluşan şarkısı sosyal medyada kısa süre içerisinde viral oldu. Denk gelen herkesin de tepki göstermesine sebep olmuştu.
Birkaç saat önce Turabi'nin 'şaheserine' ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'dan da bir yorum geldi. Allen, Turabice konuştu!
İleri derecede Dürzüce bilmeyen Turabi dilinde konuşamaz. 50 yaşında adam (yaşı için adam dedim) ergen şarkısı yapıyor, ingilizce, arabesk ve küfür üçgeni içinde. Yahu bu Acın densizinin ülkeye kazandırdığı bir tane işe yarar şöhret yok. Hep şöhret yapışında aklını yitiren elemanlar. Nasıl küfredeceğimi şaşırdım lan.
Gerçekten hayatımda dinlediğim en rezil şarkı ve şarkı sözlerinden birisi idi. Kendince İngilizce İlahi yapmış resmen🥴