Yasemin Allen Milletvekili Seçim Sonuçlarına Tepki Gösterdi

14 mayıs seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, birçok ünlü isim seçim sonuçlarına tepki gösterdi ve eleştirilerde bulundu. Bunlardan biri de oyuncu Yasemin Allen. Yasemin Allen'ın özellikle milletvekili seçimlerinin sonucuna gösterdiği tepki👇

Bildiğiniz üzere 14 Mayıs seçimlerinin sonuçları upuzun bir gecenin ardından nihayet açıklandı ve seçim ikinci tura kaldı. Yani cumhurbaşkanının kim olacağını öğrenmek için iki hafta daha bekleyeceğiz.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra, birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından mevcut duruma tepkisini ve eleştirilerini paylaştı. Yasemin Allen'da bu ünlü isimlerden biri.

Yasemin Allen, özellikle milletvekili seçim sonuçlarını işaret ederek, "HüdaPar'ın meclise girmesinde payı olan kimseye kadın olarak hakkımı helal etmiyorum. Asla helal etmiyorum" notuyla bir hikaye paylaştı.

Yasemin Allen'ın o paylaşımı 👇

Ayrıca Allen, paylaşımına gelen ağır tepkiler üzerine de "Peki bu ne olacak? diye bana yansıttığınız o fesat düşüncelerinizi asla kabul etmiyorum!" dediği bir video da paylaştı ve özellikle kadınlara seslendi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bergüzar Korel Deprem Bölgelerinden Gelen Seçim Sonuçlarına Tepki Gösterenlere Seslendi
Seçim Sonucu Meclis'e Giremeyen TİP'in Milletvekili Adayı Oyuncu Mehmet Aslantuğ'dan İlk Açıklama Geldi!
Pelin Akil Futbol Camiasından Gelen Geçersiz Oy Pusulalarını Görünce Çıldırdı: "Tasdikli Geri Zekalılar"

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR

Sayfamızın tescilli trollerinin anneleri, bacıları hüdapar tarafından kısıtlanırsa çok hoşuma gidecektir.

bir şey olmaz onlara

15.05.2023

Sktir et ya ekmeğine bak, 3 tane kredi borcu olan teyze koyduk diye foto paylaşıyor bunlara her şey müstehak

16.05.2023

mal dolu memleket..hudapara karsi cikiyor ama pkk ya oy veriyor..ulan geri! pkk itleri besikteki bebeye tecavuz edip oldurdu yillarca ve buna son veren senin begenmedigin tayyip.. sen hangi kadinliktan bahsediyorsun sen nasil bir beyinsizsin ki pkk orgut partisi chpkkya oy verip gelip burda hudapari tenkit edebiliyorsun...bunlarin beyin loplari arizali...bir kere ondeki loplar calismiyor o kesin..cunku hicbirinde vicdan ahlak muvazene kalmamis...bunlar ne kafasi yasiyor ya..biz kimlere deger vermisiz kimleri sanatci diye taclandirmisiz..yemin ederim hepsinden tiksindim..burdaki embesil yalayici trollerde hazir yalama yaglamaya..bir tanesinde beyin yok..zir cahil altta bir delik ustte bir delik kendilerini insan saniyorlar zavalli mahlukatlar..

17.05.2023

Hüdapar'ın Pkk'dan farkı var mı? ikisi de bu ülke için zararlı oluşumlar

TÜM YORUMLARI OKU (11)