Yaşça Büyük Erkeklerle Sevgili Olduklarını Söyleyen TikTok'taki Genç Kızlar Tartışma Yarattı!

TikTok kullanıcı genç kızların kendilerinden yaşça büyük erkeklerle sevgili olduklarını ve aralarındaki yaş farklarını söylemesi gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan bu duruma ise tepki yağdı.

TikTok'ta bir kadın kullanıcı, 'Çocukla babanın arasında 15 yaş var' notuyla bir video paylaştı. Bu videoya da birçok TikTok kullanıcısı genç kız sevgilileriyle aralarındaki yaş farklarını yazdı.

Paylaşılan bu yaş farkları ise görenleri şoke etti. İstismar olarak adlandırılacak bu olay ise sosyal medyada gündem oldu.

Twitter'da genç kızlarla birlikte olan erkeklere tepki gösterildi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Duydukları Anda Sinir Krizine Sokan Cümleleri Paylaşan Kullanıcılar
Böylesini İlk Kez Duyduk! Bir Kadının Erkekte Aradığı İlginç Kriterler Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Yurt Dışı Çıkış Harcına Büyük Zam Geliyor: Yüzde 1066 Zam!
Kozmetik Mağazasının İndirim Gününde Sinir Krizi Geçiren Kız Siccin 7’nin Galasına Katıldı
Polatların Davasında Şok Gelişme: Dilan Polat'ın Kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu Tahliye Oldu!
YORUMLAR
06.09.2023

Yazık bee bu kızları kullanıp atıyorlar. Sonra bu kızlar ya psikologa gidiyorlar ya da uyuşturucuya başlıyorlar biri bunlara bunu söylemeli. Eee be kızım zaten seni sevse sana seni düşünerek yaklaşır ve reddeder mal gibi kullanılıyorsun anlasan fındık beyinli.

07.09.2023

Biz 15_17 yaşında aynı sınıftan insanlarla flörtlesirdik. o da en fazla kitap hediye etme kitap hakkında tartışma muhabbetlerine girer hoşlandığımızi soyleyemezdik birbirimize. bazı hanzolarda hoşlandığı kızların saçlarını çeker arkadaş grubu tarafından hoşlandığı kızın üstüne atilirdi. siz 30 yaş civari insanlara nereden niçin karisiyorsunuz guzum. aileler neden çocuklarınızı bu kadar ihmal ediyorsunuz

08.09.2023

kadın için min. 25 erkek icin 35 demiş aristo evlenme yaşı için ...... iliski ya da evlilik burda dikkat edilmesi gereken...yas farkı çok ise kadının minimum 30 olması gerekli neden derseniz bir kadın 30 dan önce hayatı tam degerlendiremez yaşı otuz olan bir kadın rahatlıkla 50-60 max bir erkekle evlenebilir ve bu kadının avantajına olur bir kere % 90 olasılıkla aldatılmaz...erkegin yası ileri oldugu icin kadının kıymetini bilir ve iliski heves üzerine olmaz böylece kadının el üstünde olmasını sağlar unutmayın yaşı en az 30 olan kadınlar için geçerlidir bu yoksa 18 20 li yaslarçocuk sayılır onlarla zaten hayat gecmez ve sonuc sapiklik ya da husran olur

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ