Yaşar İpek'ten Aleyna Tilki İtirafı: ''Dünya Ahiret Kardeşim Olmasın!'' Sözleri Gündem Oldu!

Seren Serengil'in eski eşi şarkıcı Yaşar İpek, magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun zamandır sessiz kalan Yaşar İpek çıkardığı 'Aman' şarkısıyla hayranlarının karşısına çıktı. Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının konuğu olan Yaşar İpek, son dönemin popüler genç şarkıcısı Aleyna Tilki'ye olan hayranlığını anlattı. İpek canlı yayında söylediği ''Dünya ahiret kardeşim olmasın!'' sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

41 yaşında ünlü şarkıcı 2018 yılında Fransa'da Seren Serengil ile evlenmişti. Ancak çiftin evliliği çok uzun sürmedi ve 2020'de boşandılar. Yaşar İpek, ayrılıktan sonra da Ebru Gündeş ile anılmıştı. 'Aman' şarkısıyla beğeni toplamaya devam eden Yaşar İpek, bugün Tv8 ekranlarının sevilen magazin programı  'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. İpek yaptığı Aleyna Tilki itirafıyla gündem oldu.

Popüler genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Instagram hesabından İngilizce şarkısı için çektiği klipten görüntüleri takipçileriyle paylaşmıştı.

Yaşar İpek, Aleyna Tilki hayranlığını itiraf etti!

Canlı yayında Aleyna Tilki'nin haberinin yayınladığı anlarda şarkıcı Yaşar İpek, genç popçu Aleyna Tilki'ye olan hayranlığını dile getirmekten geri kalmadı.

Yaşar İpek, canlı yayında Aleyna Tilki'yi sosyal medyadan takip ettiğini de söyledi.

Yaşar İpek, Aleyna Tilki hayranlığından bahsederken, ''Sesini de fiziğini de tipini de her şeyini çok beğeniyorum. Fotoğraflarına büyütüp bakıyorum' ifadelerini kullandı.

"Sosyal medyadan baktığım tek ünlü diyebilirim"

İpek 'Aleyna çok güzel ve çok yetenekli bir kız. Sesi güzel kendine güzel. 22 yaşında pırıl pırıl tertemiz bir kız. Yaşına göre de çok şey yaptı, bu İngilizce şarkıcısı da tutarsa onu tebrik edeceğim' dedi.

''Dünya ahiret kardeşim olmasın!''

Sunucu Gülşen Yüksel'in 'Dünya ahiret kardeşin olsun' sözlerinin ardından 'Yok öyle bir şey demiyorum. Niye öyle olsun.' diye cevap verince sosyal medyada gündem oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Tehdit ve Şiddet İddiası: Seren Serengil ve Yaşar İpek Arasında Yaşananlar Çok Farklı Boyutlara Geldi!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
12.04.2022

Amk abazası. Fotoğraf büyütüp bakmak nedir kızın yaşındaki kıza. Ben cidden çok eski kafayım ama bu halimden memnunum. Muhabbet olacaksa da insanın kendi emsalleri olmalı. +-5/6 bu benim fikrim tabi. Hele böyle kızlar böyle tiplere bakınca daha da kızıyorum.

12.04.2022

Sıradan zengin olmayan biri yapsa linç ederler ama bunu reklam ediyorlar

12.04.2022

Sıradan vatandaş kendinden 20 yaş küçük birine göz dikse sübyancı diye linç ederler ünlü olunca reklamını yapıyorlar

12.04.2022

Sübyancılık çocuklara duyulan ilgidir. Aleyna 22 yaşında yetişkin kız/kadın.

12.04.2022

Aleyna Tilki 22 yaşında kadın artık gayet normal.

13.04.2022

Böyle şeyleri normalleştirirseniz, (hele bir kadın olarak) etrafınızdan böyle tipleri asla eksiltemezsiniz. 20-30 yaş çok mu normal cidden?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ