Yaşamayı Bilmeyenlerin Nedeni Aileden Gelen Alışkanlıklar mı?

Her ne kadar belli bir yaştan sonra kendimizi birey olarak hissetsek de alışkanlıklarımız ve yetiştiğimiz ortam bizimle beraber geliyor. Bu Twitter kullanıcısı da hayattan keyif alamamasının nedenini ailesine bağladı ve yüzlerce kişinin aynı sorunu olduğu ortaya çıktı.

Paylaşım şöyle 👇

twitter.com

Ve ekledi...

twitter.com

Ancak yalnız değildi.

twitter.com

Paylaşımın altı seansa döndü.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
Hayatlarında Yaşadıkları En Kötü Günleri Anlatarak Ciğerimizi Yakan X Kullanıcıları
Umre Ziyaretinde Tacizde Bulunduğu Gerekçesiyle Tutuklanan Akademisyen Olan Biteni Anlattı
Otelde Kalmak Ev Kiralamaktan Daha mı Ucuza Geliyor?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan Pembe'nin Osmanlı Tokadına Yanıt
Gazeteci Özlem Gürses TSK Hakkındaki İfadeleri Nedeniyle Gözaltına Alındı
Sosyal Medyada Süren Öğretmenlik Tartışması: Az Çalışıp Çok mu Maaş Alıyorlar?
YORUMLAR
12.08.2024

walla şahane eğlenmeyi bilen bir ailede büyüdüm, haftada 1 canlı müzikli yemekler, senede 2 3 kere tatil köyleri, yurt dışı gezileri, dansözlü mansözlü doğum günleri... e yaşlandılar artık daha az içiyorlar ama hala eğlenmeyi biliyorlar. bizim için normaldi bu hayat tarzı ama türkiye 100 yıl geriye gittiği için şimdi "ne dejenere bir aile" diyecek olanlar var, bilmiyorlar ki asıl acınacak durumda olan kendileri, ömründe zorla bayram namazına kaldırılmamış birinin hayatını kıskanmaları normalde, kıskanmamış gibi yapmaları komik :d

12.08.2024

Anlattığınız şeyler iyi hoş da herkesin ekonomisi yetmiyor bazen, ailelerin kapalı zihniyette olması da ayrı konu tabi. Bazı aileler ister ki yeni nesil olan çocukları asla onların kalıbının dışına cikmasin ve kendilerinin verdiği izin ölçüsünde ilerlesinler. Hatta işi daha ileri boyuta taşıyıp bekar çocuğunun elinden üç kuruş maaşını alıp kendi cebine koyanlar da var. Anne-babalık fedakarlık ister diye çocuk büyütüp sonra buyuttukleri çocukların çocuğu olmays calisirlar tabiri caizse. Yani Mesele önce zihniyet sonra ekonomi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ