Yaşam Standartlarımızın Giderek Düştüğünü Anlatan Kullanıcının Yaptığı Tokat Gibi Paylaşım Sizi Epey Sarsacak!

Twitter'dan '@cagdas_err' isimli kullanıcı hem alım gücümüzün hem de eski güzel günlerimizin yitip gittiğini yaptığı paylaşımla bir kere daha bizlere hatırlattı. Okurken derin bir nefes aldık biz... Şimdi sıra sizde!

Ülkecek içinden çıkılmaz bir haldeyiz. İşsizlik almış başını giderken, diğer yandan cebimizdeki para zamlar nedeniyle eriyip bitiyor.

Her yeni güne ekonomik sarsıntılarla uyanıyoruz. Yaratılan 'Ekonomimiz iyi' algısını da artık kimse yemiyor. Vatandaşın hali ortada... Maaşlar yetmiyor, paralarımız eriyip gidiyor. Artık bizler için ev ya da araba sahibi olmak hayal ya da bunlara sahip olmak için bir ömür çürütmemiz gerekiyor. Nereden tutarsanız tutun hep bir şeyler elimizde kalıyor.

Alım gücümüz battıkça dibe batıyor. Artık bir mont ya da bir bot almak için günlerce hesap yapmak zorundayız. Eski güzel günler ne yazık ki artık yok.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ekonomist Dergisi'nin Hazırladığı "En Zengin 100 Aile 2021" Raporunda Dikkat Çeken Önemli Detaylar
Taksici Tarafından Kaçırılırken KADES Uygulaması Sayesinde Kurtulan Kadının Yaşadığı Korkunç Olay
Erkekler Susmuyor! İncelenen 2 Binden Fazla Filmde Ortaya Çıkan Irk ve Cinsiyet Ayrımcılığının Vahim Durumu

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
26.10.2021

Yaşım 33 olmasına rağmen AKP'den önceki dönemin çok daha iyi olduğunu hatırlıyorum fakat 50 ve üzerinin çoğunlukta olduğu kitle, afyonla dikte edilen saçmalıklara tutunarak biat etmeye devam ediyor.

26.10.2021

Ne afyonu , yeni kuşak zannediyor ki her köşe başında afyon yetişiyor , lan varsa harbi gönderin , bırak afyonu ot bile yok artık memlekette. Ha metanfetamin türedi şu aralar , aman diyim yanına yaklaşmayın , kafayı yersiniz.

26.10.2021

benim annem öğretmen babam da marangozdu. babam önce bakkallık yaptı, sonra oradan kazandığıyla marangoz atolyesi kurdu. bundan 25-30 yıl evvel. ablamla ben kolejde okuduk. babam en fazla 3 yılda bir araba değiştirirdi. çoğu zaman 2 arabamız vardı. mercedes almazdı da ford falan alabilirdi. babamın işleri kötü gittiğinde annemin memur maaşı hepimizi idare edecek seviyedeydi. ikisi de çalışarak 1 yazlık ve 1 kışlık 2 ev alabildi. benim yaşım 40, henüz evlenmedim, 14 yıldır çalışıyorum, ne bir arabam var, ne evim var, ne iş kurabildim ne de bi birikmişim var. binalinin tombalak oğlu da işte 5 yılda bilmem kaç tane şirket kurup bugün koçtan daha zengin.

26.10.2021

Birçoğumuzun babası tek maaşıyla 2-3 çocuk okutmuştur. Şimdi çoğu çocuğun annesi çalışmak zorunda. Oysaki kadının çalışması İslamda ''zorunlu'' değil. Şuan ki şartlarda kadının maaşı girmezse o ev tek erkeğin maaşıyla dönmez. Bu hale getiren kim? Güya Müslüman olanlar.

TÜM YORUMLARI OKU (14)