Yasak Elma'ya Taze Kan: Fenomen Diziye İki Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

FOX TV'nin en sevilen dizisi Yasak Elma'da olaylar durulmak bilmiyor. Her bölümde izleyicisini şaşırtmaya devam eden yapım, yakın bir dönemde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Diğer tüm dizilerden farklı olarak gündemi yakından takip eden senaryo ekibi, dizinin başrol oyuncularına tanıdıkları doğaçlama sahneleriyle de büyük bir yankı uyandırıyor. Peki Yasak Elma'ya hangi oyuncular dahil olacak? İşte detaylar...

Birsen Altuntaş'ın haberine göre FOX'un fenomen dizisi Yasak Elma'ya iki taze kan geliyor. Yakın bir dönemde sezon finali yapacağı bilinen ve 6. sezon için şimdiden onayı aldığı öğrenilen Yasak Elma, her yeni bölümüyle izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Rakibi olan çoğu diziye kıyasla sürekli bir yenilik içerisinde olan ve seyirci tepkisine göre yönlenen Yasak Elma'da neler yaşanacağı merak konusu. Peki Yasak Elma'ya hangi oyuncular dahil oldu? İşte detaylar...

Sezon Finaline Sayılı Gün Kaldı!

Medyapım imzası taşıyan FOX TV dizisi Yasak Elma, yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Şimdilerde beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan Yasak Elma'nın 13 Haziran'da sezon finali yapması bekleniyor.

Yasak Elma'ya Taze Kan!

Her sezon oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşayan ve hikayeyi bu doğrultuda şekillendiren Yasak Elma ekibine, iki yeni ismin katılacağı öğrenildi. Yeni sezonda yer alacak oyuncular arasında yalnızca başrol oyuncusu Eda Ece'nin yer alacağı kesinleşmişken, sezon finalinin son derece vurucu olması bekleniyor.

Sezon Finali Öncesi Bomba Gibi Değişim

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı diziye iki yeni karakter daha katılıyor.

Sedai'nin Adana'dan Gelen Teyzesi!

Usta oyuncu Nalan Örgüt'ün, Sedai karakterinin Adana'dan gelen teyzesi Emine olarak Yasak Elma kadrosuna katılacağı öğrenildi. 142. bölümde geçirdiği kaza ile ölümün kıyısından dönecek olan Sedai, aile yakınlarından şaşkına çeviren bir bilgi edinecek.

Aileler Savaşıyor: Ekin'in de Anneannesi Yolda!

Aynı zamanda şimdilerde dizinin heyecanını yükselten Ekin karakterinin anneannesi Sümer karakterinin de diziye dahil olacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin Yıllar Önce Oynadığı Diziyi Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!
Popüler Dizi Yasak Elma'ya İki Bomba Oyuncu!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı