Yasak Elma Dizisinden Yeni Haber: Ne Zaman Sezon Finali Yapacak? Yeni Sezonda Hangi Oyuncular Olacak?

FOX TV ekranlarının rekortmen dizisi Yasak Elma'dan yeni haber geldi. Medyapım'ın 5 sezondur reytinglerde ilk sırada getirmeyi başardığı dizisi Yasak Elma, yeni sezon için de onayı aldı. Altıncı sezonu ile FOX TV ekranlarına gelmeden ne zaman sezon finali yapacağı açıklandı. Peki Yasak Elma ne zaman sezon finali yapacak? Yasak Elma yeni sezonda hangi oyuncular olacak? İşte detaylar...

Ekranların en sevilen entrika dolusu dizisi Yasak Elma'dan sevenlerini bir üzen bir de sevindiren haber geldi. Beşinci sezonunun son demlerinde olan Yasak Elma'nın altıncı sezon için izin aldığı bildirildi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yasak Elma dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Yasak Elma Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Beşinci sezonuna yepyeni oyuncu kadrosu ve yeni hikayeleri ile devam etmekte olan dizinin yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Doğu'nun yer aldığı, Yasak Elma dizisi 13 Haziran'da sezon finali yapacak.

Yasak Elma Yeni Sezonda Kimler Yer Alacak?

Dizinin altıncı sezonunda devam edecek oyuncuların hiçbiri adına kesin bir bilgi verilmiyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde merdivenden düştüğü görülen Doğan'ın (Murat Aygen), yeni sezonda müthiş bir intikam planıyla diziye devam edeceği iddia edildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yasak Elma Son Bölüm İzle! Yıldız’ın Hayati Kararı!
Yasak Elma 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yasak Elma Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...
Yasak Elma Son Bölüm İzle: Handan’ın Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!