Yasak Elma Dizisinde Şeyma Subaşı'na Yapılan Bomba Gönderme Olay Oldu

Hatırlarsınız yıllar önce Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz’dan boşanmasının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Subaşı, parmağındaki yüzüğünü göstererek "Boşandılar" notuyla bir selfie paylaşmıştı. Bu fotoğraf günlerce konuşulmuştu. Birçok diziye de konu olmuştu.

Daha sonra 'yanlışlık oldu' diyerek silmişti.

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz'ın gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanan bölümünde Şeyma Subaşı'na bomba bir gönderme yapıldı.

Yıldız ve Çağatay'ın boşanmasının ardından Kumru, sosyal medya hesabından "boşandılar" yazılı fotoğraf paylaştı. Bu gönderme kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce de yine Yasak Elma'da "Haftaya selfieni çekip sosyal medyandan boşandılar diye paylaşabilirsin artık.” repliğiyle Şeyma Subaşı'na gönderme yapılmıştı.

Yasak Elma Dizisinin Son Bölümünde Şeyma Subaşı'na Yapılan Bomba Gönderme Olay Oldu!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
17.01.2022

yuva yıkıp yuva Kuranın yuvası olmazsan yola çıkarak, Şeyma en son mısırlı ya Saxo çekiodu,acun postalamıştı....demekki bu dizideki Kemal'im yapmazın kızıda ortada kalacak

18.01.2022

genelde de bizim kızlar etkilenmeye müsait,tabi istisnalar kaideyi bozmaz.ama genel olarak amk ne okucam ne çalışcam gider zengin bi mal bulurum veririm ona yatarım aşağa mantığı çok var.sonra daha zenginini buluyor ona gidiyor tabi onun eski zenginide genelde çalışarak değil gayri meşru yoldan para kazanarak zengin oluyor.oda daha zengine gitmesini ve aldatılmayı hazmedemiyor.böylece kadına şiddet ve kadın cinayetleri tavan yapıyor şimdi buna götüyle gülenler olacak ama bu silsile böyle

17.01.2022

Tam varoşluk hareketler erkekler güzel giden ilişkide bazıları varoş sevdası yaşıyor o da kendilerini iyi hissetmek için evdekinden iltifat alamıyor o da satın alıyor

17.01.2022

vay amünüm

TÜM YORUMLARI OKU (4)