Yasak Aşkını İtiraf Eden Kadından Üçlü İlişki Derya'ya Müge Anlı ve Esra Erol'da Bu Hafta Yaşananlar

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme  programlarında yaşanan çarpıcı olayları derledik. Bakalım bu hafta hangi hikayeler bizleri şoke etti?

Günlerdir her detayıyla bizleri şoke etmeyi başaran Selim Yalçınkaya cinayetini ve Derya'nın üçlü ilişki itirafını konuşuyorduk. fakat bir süre sonra bu olaya programda yer verilmedi. Sosyal medyada da Derya'nın yayına çıkmama nedeniyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Detaylar:

Üçlü İlişki İtirafıyla Şoke Eden Derya'nın Müge Anlı'da Yer Almama Nedeni Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan geçen bir yılın ardından Nergiz isimli kadın, hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi!

Detaylar:

Diğer Eşini Bırakıp Teyzesinin Kızıyla Esra Erol'da Evlenen Erdi Bu Sefer de Aynı Aileden İki Kuzeni Kaçırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Derya ve Taner Bar çifti kuzeniyle kaçan kızları Gülsüm'e kavuşmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Bugün stüdyoya hem 18 yaşındaki Gülsüm hem de kaçtığı kuzeni Kadir geldi. Kadir'in açıklamalarının ardından anne Derya kendini tutmayıp ayakkabısını canlı yayında fırlattı.

Detaylar:

Müge Anlı Yayını Kesti: Kuzenini Kaçıran Adam Stüdyoya Gelince Ayakkabılar Havada Uçuştu!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına gelen Rukiye, geçtiğimiz günlerde eşi ve eltisinin birlikte olduğunu iddia etmişti. Daha sonra ise Rukiye hakkında ağzınızı açık bırakacak iddialar ortaya atıldı. Rukiye, canlı yayında yasak aşkını itiraf etti.

Detaylar:

'Kocam Yanımda Eltimle Birlikte Oldu' Diyen Kadın Yasak Aşkını Canlı Yayında İtiraf Etti!

Müge Anlı'ya katılan acılı baba, eşinin ve kızının sözde hocalar tarafından kandırıldığını iddia etti. Elinde bu hoca tarafından yazılan muskalarla gelen ve 16 yaşındaki kızının 70 yaşındaki hoca tarafından kaçırıldığını iddia eden baba, muska kağıdının cips paketi olduğunu yayında Müge Anlı'dan öğrendi!

Detaylar:

Müge Anlı'da Cips Paketine Muska Yazıp Kandırdığı 18 Yaşındaki Kızı Kaçıran 70 Yaşındaki Sözde Hoca Gündemde!

15 yaşındaki çocukla 4 çocuğunu bırakıp kaçan Gülizar hakkında canlı yayına gelen bir ihbar herkesi şaşırttı. Gülizar hakkındaki ihbarı duyunca şok geçirdi. Hala daha nereye gideceği netlik kazanmayan Gülizar'la ilgili canlı yayında neler yaşandı?

Detaylar:

15 Yaşındaki Çocukla Kaçtığı Söylenen Gülizar'la İlgili Ortaya Çıkan Gerçek Ağızları Açık Bıraktı!

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kızının 70 yaşındaki üfürükçü Kahraman'a kaçtığını söyleyen baba, bugün 18 yaşındaki kızı Ayşenur'a kavuştu. Program ilerlerken hem Ayşenur'un itirafları hem de yayına bağlananların akılalmaz ihbarıyla Müge Anlı şok olurken sözde hoca Kahraman canlı yayında gözaltına alındı!

Detaylar:

70 Yaşındaki Adam Tarafından Kaçırılan 18 Yaşındaki Kızın Yaşadığı Akılalmaz Olaylar Müge Anlı'yı Çıldırttı!

Günlerdir kayıp olan ablası için Müge Anlı'ya katılan Aynure Hanım, ablası Elnare Kızmaz'ın eşinden şüphelendiğini iddia etti. Canlı yayında ise Müge Anlı Elnare Kızmaz'a köydeki erkekler tarafından tecavüz edildiğini açıkladı.

Detaylar:

Müge Anlı'ya Damga Vurdu! Karısını Köydeki Erkeklere Satan Adam Hakkındaki Şoke Eden İddialar

Esra Erol'a katılan 51 yaşındaki Ramazan Ulusoy, kendisinden 30 yaş küçük eşi 22 yaşındaki Bengüsu Ulusoy’un çocuklarıyla birlikte ortadan kaybolduğunu söyledi. Kısa sürede bulunan Bengüsu'nun canlı yayında anlattıkları kanımızı dondurdu.

Detaylar:

Sevgilisi ve Eşiyle Aynı Evde Yaşıyor: 30 Yaş Küçük Kadınla Evlenen Adam Hakkındaki İddialar Kan Dondurdu!

Nergiz Çağlak, kızı Gamze'nin Erdi isimli bir kişi tarafından zorla alıkonulduğunu iddia ederek Esra Erol'a konuk oldu. Kızının evli bir adamla kaçtığından dolayı bir hayli gergin olan Nergiz Hanım, son bölümde öfke patlaması yaşadı. Erdi'nin rahat tavırları yüzünden sinirlenen Esra Erol da çıldırdı.

Detaylar:

Esra Erol Çıldırdı: Gamze, Erdi ve Ayfer Üçlüsünde Çıkan Kriz Stüdyoyu Karıştırdı

Müge Anlı'da iki gündür günlerdir kayıp olan Elnare Kızmaz olayı işleniyor. Köylüler tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkan Elnare'nin yaşadıkları ise kan dondurdu. Videolar, itiraflar ve ortaya çıkan detaylar şaşkınlığa uğrattı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Korkunç Olay! Köylüler Tarafından Tecavüze Uğrayan Kadın Hakkında Ortaya Çıkan Detaylar

Geçtiğimiz haftanın olayları da burada:

Yengesiyle Birlikte Olan Adamdan Derya'nın Yasak Aşk Zincirine Müge Anlı ve Esra Erol'da Bu Hafta Yaşananlar

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı