Yasak Aşkı Nedeniyle Gündemi Meşgul Eden Ece Erken'in Geçmişten Günümüze Yaşadığı İlginç İlişkilerin Tam Listesi

Bunlar sadece bildiklerimiz tabii :)

Ece Erken, son dönemlerde "Söylemezsem Olmaz" programında yaptığı yorumlarla, fake hesaplarıyla epey gündem oluyor.

Şimdilerde ise evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla yaşadığı ilişki nedeniyle konuşuluyor. Biz de bundan yola çıkarak her fırsatta insanların ilişkileriyle ilgili yorum yapan Erken'in geçmişten günümüze ilişkiler sicilini ortaya çıkaralım istedik. Başlayalım bakalım...

Yasak Aşkı İtiraf Etti! Ece Erken, Evli Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bir Yıldır İlişki Yaşıyor

İlk önce milli çapkın Erdal Acar'la 2000 yılında yaşadığı ilişkiden bahsedelim. Bu ilişki yıllar sonra yani 2010 yılında Erken'in önüne çıktı.

Çünkü Erdal Acar'la ilişki yaşadıktan tam 10 yıl sonra kardeşi Erdinç Acar'la da görüntülenmişti. Acar ailesinin vetosu nedeniyle ilişkiyi bitirmişlerdi.

Erdinç Acar'ın boşandığı eşi Hande Demir de şöyle bir açıklama yapmıştı; “Çocuğumun babasının midesi bunu nasıl kaldırıyor. Bütün yakın çevremiz geçmişteki bu ilişkiyi biliyor ”

Ece Erken, ilk evliliğini de 2008 yılında iş insanı Tuncer Öztarhan ile yapmıştı. 2009 yılında şiddet gördüğünü söyleyerek Öztarhan'dan boşanmıştı.

Yıllar geçse de birbirlerinden kopmayan ikili 2013 yılında Miami’de kaçamak bir tatil yapmıştı. Tabii o sıra Öztarhan evliydi. :)

2010 yılında da eşinden boşandıktan kısa bir süre sonra yakın arkadaşı Esra İnceoğlu'nun sevgilisi Öner Akgün ile sevgili olmuştu.

Bu olay 'Kankasının aşkını çaldı' şeklinde haberlerin yapılmasına neden olmuştu.

Yine 2010 yılında öncesinde dost olan Ece Erken ve Hacı Sabancı kısa bir süre birliktelik yaşamış fakat Sabancı ailesinin izin vermemesi nedeniyle ilişkiyi sonlandırmışlardı.

Ayrıldıktan sonra yine ara ara da olsa görüşmeye devam etmişlerdi.

2011 yılında da haftada üç kez ayrılıp, barıştığı yakın arkadaşı Davut Güloğlu'yla sevgili olmuştu. Bu habere epey şaşırmıştık vallahi. Hatta çift 2 kere nişanlılık dönemi bile geçirmişti.

2013 yılında bu sefer de yakın arkadaşı popçu Bengü'nün eski nişanlısı Akın Altan ile aşk yaşamaya başlamıştı.

2014 yılında da iş insanı Doruk Kaya ile görüştüğü iddia edilmişti. İkilinin Londra'nın en lüks restoranlarından Novikov'da baş başa yemek yediği konuşulmuştu.

Bu iddiaların ardından Ece Erken Twitter hesabından şöyle bir açıklama yapmıştı; 'Londra'ya kalabalık arkadaş grubumla geldim ve de bahsedilen restaurantta kalabalık arkadaş grubumuzla yemek yedik! Benim kaldığım otel de yazılan otel değildir. Magazinci arkadaşlarıma bir telefon kadar yakınım, ararsanız sevinirim. Sizden daha çok istiyorum artık yanımda birini görmeyi. Londra'dan sevgilerle...'

Erken, 2. evliliğini de 2014 yılında Serkan Uçar'la yapmıştı. Çift maalesef "geçimsizlik ve şiddet" iddiasıyla bir sene sonra boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten Eymen isminde bir çocukları var.

Zaman 2018 yılını gösterdiğinde de iş insanı Nazım Torbaoğlu'yla ilişki yaşadığı söylenmiş hatta sık sık ikili beraber görüntülenmişti. O dönem de Nazım Torbaoğlu'nun evli olup olmadığı konuşulmuştu.

Bu iddiaların ardından da Ece Erken 'Yorum yazan namus abidelerine ithafen; İzmir'e ailemle geldim. Nazım Bey geçen ay boşandı. Ve iki yıl önce açılan dava geçen ay sonuçlandı. Nazım Bey bekar bir erkek. Benim evli erkekle olmayacağımı bilen bilir. Sadece konuşuyoruz. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle o bekar ben bekarım karar verme hakkına sahibim.' açıklamasını yapmıştı.

E şimdi de bildiğiniz gibi Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 1 yıldır birlikte olduğu, Şafak Bey'in 15 yıllık eşi ve iki çocuğu olduğu söyleniyor.

Her fırsatta kadınları aşağılayan yorumlar yapan Ece Erken'in bilinen ilişkileri bu şekilde. Neler düşünüyorsunuz. Hadi yorumlarda konuşalım!

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Türk Televizyon Tarihinin En Büyük Trolü Mehmet Ali Erbil'in Geçmişten Günümüze Yaşadığı İlişkiler ve Skandalları

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
25.02.2020

Şeyma Subaşına metres diyoruz ama bu kadın Şeymadan daha beter bence.. Nerde ilşikisi olan adam var gidip onların metresi olmuş. Onu geçtim yakın arkadaşlarının sevgilililerine bile göz koymuş.Bence bu kadının arkadaşları kocalarını sevgililerini bu kadından uzak tutsun jkfbn

25.02.2020

kim ahlaktan söz ediyorsa,en ahlaksızı odur..

Ahlakı Allah diye okudum tövbe estağfurullah

25.02.2020

Bu kadın "Erkek milleti değil mi hepsi aynı" dese inanırım, zira tecrübe edindiği denek sayısı bir hayli fazla, tabiri caizse gördüğü erkek sineğe bile yapışacak potansiyelde. Ece sen ne geniş bir insanmışsın. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (47)