Yaşadıklarını Anlattılar: Kadınlar Başlarına Gelen Olaylarda Şikayetçi Olmaktan Neden Çekiniyor?

Bildiğiniz üzere ülkemizde sadece birkaç günde peş peşe kan donduran olaylar yaşandı. Beyoğlu'nda yaşanan taciz olayının ardından mağdur kadının şikayetçi olmaması akıllara yeniden kadınların neden böyle durumlarda şikayetçi olmadığı sorusunu getirdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı kadınların şikayetçi olması durumunda başlarına gelebilecek ihtimalleri anlattı.

Şikayetçi olunan kişiye, kişisel bilgiler ve açık adres verildiğinden pek çok kadının şikayetçi olmaktan kaçındığını belirten kadının videosunda, pek çok kadın yaşadıklarını anlattı.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”

👇

Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'

👇

Son Birkaç Saatte Yaşanan Korkunç Olaylara Dayanamayan Oğuzhan Uğur Tepkisini Dile Getirdi

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
YORUMLAR

Bir gün adliyedeyim. Orta yaşlarda bir teyze gelerek ısrarla savcıyla görüşmek istedi. Ama polis memurları görüştürmedi. Kadın ısrarla "kızımın adresi değiştirdik, kızımın bilgilerine gizlilik kararı verin, ölüm riski var" diyerek derdini anlatsa da polisler maalesef " ablacım burada böyle bir uygulama yok" diyerek ne kadını savcıyla görüştürdüler, ne de başka bir şey yaptılar. Hanım kızımız çok doğru söylüyor. KADIN CİNAYETLERİ POLİTİKTİR. Bu arada şu savcıların ve ya siyasilerin bilgileri kadar saklansa her şey yeterdi aslında...

Burada yapılacak tek şey mahkemeye yalan bilgi verip " sahte adres, ve telefon" her şeyi e -devletten, UETS ve ya uyaptan takip etmek daha mantıklı olacaktır...

05.10.2024

Neden çekiniyor devlet koruyamıyor ondan

05.10.2024

Benim yurttan oda arkadaşım daha önce evde kalıyormuş,bir gece su içmeye kalktığında bir sapığı bıçak zoruyla oda arkadaşına tecavüz ederken görmüş,bu gelince hemen kaçmış pencereden,polise şikayet etmişler,arkadaşım orta yaşlı bir polisin de kendisini eve çağırdığını söylemişti,gel yemek yiyelim bizde diye. Artık aklından ne geçiyorsa,gerçi ne geçtiğini tahmin ediyorum ama!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ